.0
.
.
.
.
.
.

Vigtig information til vores samarbejdspartnere

Kære kunder og samarbejdspartnere

Hermed en vigtig information til jer alle.

Også hos Viktech tager vi Corona virussen meget seriøst, og derfor følger vi vores statsministers anbefalinger og initiativer omkring at forsøge at begrænse smitten i videst muligt omfang, for ikke at ende med at overbelaste vores sundhedssystem. Men vi tager det også seriøst og til efterretning, at vores statsminister gerne vil prøve at holde bedst muligt gang i de private virksomheder og det private arbejdsmarked.

Det betyder, at vi har taget nogle meget vigtige tiltag i Viktech for vores medarbejdere, for at følge sundhedsstyrelsen anbefalinger. Bl.a. at vi ikke giver hånd, vi krammer ikke og vi begrænser antallet af besøgende på vores kontorer. I Aarhus har vi flyttet Viktech Anlægs personale ud af Viktechs hovedkontor og over i deres egen bygning, og på den måde har vi sikret, at vi er under 10 medarbejdere på vores hovedkontor. Ikke mindst har vi sørget for håndsprit, som vi sørger for at bruge regelmæssigt.

For vores kørende teknikere gælder de samme regler omkring at give hånd osv., men samtidig vil alle biler fra og med denne uge være udstyret med håndsprit.

Det samme gælder for vores anlægsfolk, hvor der også vil være håndsprit i alle gravemaskiner.

Håndsprit på kontorerne hos Viktech

Ca. 60% af vores håndværkere kommer fra udlandet, og for at hjælpe dem bedst muligt sender vi dagligt information til dem med nyeste tiltag i Danmark i forhold til COVID19 fra regeringen. Ligeledes melder vi også ud i forhold til vigtig information om f.eks. grænserne, flytrafik og almindelig information i medarbejdernes respektive lande.

Vi arbejder på højtryk for at sikre, at vores kunder får de medarbejdere, de har brug for. Samtidig prøver vi også at hjælpe vores kunder ekstraordinært. F.eks. ved at bede de medarbejdere vi har til rådighed, om at arbejde over i nødvendigt omfang for at hjælpe vores kunder færdig med deres opgaver. Dette betyder også, at vi prøver at hjælpe vores kunder ved at deles lidt mere om medarbejderne. De af vores medarbejdere der vil arbejde i weekenderne, kan vi sende ud for at hjælpe andre kunder måske bare lørdag eller søndag.

Lige nu gælder det om at begrænse skaderne og omkostningerne i forbindelse med de tiltag, der er taget i Danmark pga. Corona.

Vi holder alle vejret lige nu, da det kan være usikkert, om alle, der er hjemme i weekenden eller på ferie, kommer tilbage på mandag. Derfor har vi ekstra fokus på at få det hele til at gå op mandag og finde løsninger i forhold til de medarbejdere, der vil komme til at mangle, men vi skal nok finde løsninger, og vi er her 100% for at hjælpe jer.

Vi oplever, at nogen er bekymrede for polakker og tyskere, der har været hjemme og kommer tilbage til Danmark igen, hvor bekymringen er, om ”de nu er blevet smittet derhjemme”.

Det er ikke vores vurdering, at der er grund til at være ekstra urolige. Polen og Tyskland har gennemført stort set samme initiativer som Danmark ved bl.a. at lukke skoler, og der er ekstra kontrol ved grænsen. I Polen er barer, museer, restauranter osv. lukket ned, og her må man ikke forsamle mere end max 50 mennesker sammenlignet med de 100 i Danmark.

Grænserne ind i Polen er lukket efter samme regler som i Danmark. Men alle polakker, der har været i udlandet og kommer hjem til Polen får 14 dages karantæne, hvilket kan medføre, at der er polakker, der ikke kan komme på arbejde på mandag.

Grænsen fra Polen til Tyskland er dog åben, da Tyskland ikke ser Polen som et risikoland. Polakker burde altså kunne køre fra Polen og til Danmark.

Så vi gør alt, vi kan, for at sikre at vores kunder får de medarbejdere, de har brug for. Omvendt forsøger vi at omplacere og finde opgaver til de medarbejdere, der bliver ledige, når en kunde alligevel ikke skal bruge de medarbejdere, de plejer at have. Lige nu er det dog mest huller, der fyldes ud.

I Viktech følger vi statsministerens retningslinjer om at begrænse smitte og holde det private arbejdsmarked i gang, og vi er alle i Viktech klar til at yde en ekstra indsats for vores kunder i en svær tid.

Så til alle vores samarbejdspartnere:  

”Hold jer ikke tilbage med at ringe og spørge, hvis I har brug for hjælp. Vi vil gøre hvad vi kan, og vores medarbejdere er klar til at finde løsninger.”

/Jon Flintholm

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top