.0
.
.
.
.
.
.

Viktech bemanding til at effektivisere dit team

Med Viktech bemanding gør vi det nemt at finde de mest kvalificerede profiler til at arbejde i din virksomhed. Vi råder over et bredt kartotek af over 700 håndværkere placeret over hele landet, og vi kan også finde den rette kandidat til dit behov. Tilmeld vil vikaren have sin bopæl praktisk placeret i forhold til din virksomhed.

Hos Viktech kan vi løse lidt af hvert, når det kommer til rekruttering. Vi brænder for at finde frem til den bedste løsning og tilbyde dig det bedst mulige match. På den måde kan du bruge tiden du ellers ville bruge på rekruttering på at komme hurtigt videre med projektet.

Vores medarbejder møder første dag med en professionel værktøjstaske tilpasset projektet, iført arbejdstøj og påkrævet sikkerhedsudstyr. Medarbejderen er derfor klar til at gå i gang med arbejdet med det samme og du behøver ikke tænke over at have styr på de detaljer.

Du får tilknyttet en konsulent til din virksomhed. Konsulenten er altid med ved opstart af en ny medarbejder og kommer forbi på 3. dagen for at høre om både du og vores medarbejder stadig er tilfredse. Konsulenten kigger igen forbi efter 2 uger for at få feedback fra både dig og vores medarbejder og høre om der er behov for flere vikarer til dit projekt eller vores medarbejder mangler noget for at kunne udføre sit arbejde. Vi følger dit projekt helt til dørs og spørger efterfølgende om du har været tilfreds med samarbejdet. Det gør vi for at kvalitetssikre og løbende forbedre os, og fordi vores faste kunder er vores forretningsgrundlag.

Vi har desuden en tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med medarbejderens faglige kunnen, kan du senest på 3. dagen afbryde samarbejdet uden beregning og vi sørger for at finde en ny medarbejder til dig hurtigst muligt.

Hvad er bemanding?

Bemanding er kort fortalt arbejdskraft. Hos Viktech finder du effektiv arbejdskraft, som passer lige til dine behov. Vi har et omfattende kartotek af faglærte håndværkere med flere års erfaring. Med over 700 vikarer, kan vi også finde den medarbejder du står og mangler, som har de rette kvalifikationer. Uanset hvor i landet du befinder sig, vil vi kunne finde effektiv bemanding, som er bosat tæt på din virksomhed.

Hvilke brancher kan få gavn af Viktech bemanding?

Hos Viktech specialiserer vi os i håndværkerbranchen. Derfor beskæftiger vi os primært med bygge- og industribranchen, heriblandt byggepladser og diverse entreprenørselskaber. Uanset om du skal bruge en erfaren faglært elektriker, tømrer, maler, VVS’er eller noget helt andet, vil vi gøre vores ypperste for at fuldende dit team med de bedste folk.

Vi skiller os ud på markedet ved at være en vikarservice, der er eksperter i håndværkerbranchen. Vores team af konsulenter er alle faglærte indenfor deres område. Således kan vi se projekterne for os og sætter os grundigt ind i hver enkelt virksomhed. På den måde er vi sikre på at finde den helt rigtige kandidat til dig. For at garantere den mest optimale løsning, tjekker vi jævnligt op på samarbejdet. Således sikres den gode trivsel på arbejdspladsen og den effektive arbejdsindsats. Find kyndig bemanding i dag og fuldend dit team.

Hvorfor bruge en bemandingsservice?

En bemandingsservice, også kaldet en vikarservice, kan spare dig for rigtig meget tid. Du har måske oplevet at bruge meget tid på at rekruttere en ny medarbejder? Måske har det været svært at finde en med de rette kvalifikationer eller det har været uoverskueligt at vælge mellem flere ansøgere? Det slipper du for med Viktech bemanding. Her står vi allerede klar med en lang række faglærte med bred erfaring, hvor flere også vil passe til de kvalifikationer, som du står og mangler.

Ved hjælp af indsigt i din virksomhed samt kandidaternes kunnen, vil vi kunne finde frem til den bedst egnede profil til at fuldende dit team. Vores rekrutteringskonsulenter har flere års erfaring med netop at matche kandidater med virksomheder, og de vil løbende følge op på, hvordan samarbejdet forløber. Find en vikar i dag og kom hurtigt videre med dit projekt.

Er du selv en dygtig, faglært håndværker? Så ansøg som vikar her og du hører hurtigst muligt fra os.

 

 

 

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top