.0
.
.
.
.
.
.

Jysk vikarservice til effektiv rekruttering

Mangler du en jysk vikarservice, som er pålidelig og kan finde en vikar til dine behov - selv når det haster? Hos Viktech har vi et effektivt team af rekrutteringskonsulenter, som står klar til at finde den rette profil til dit projekt. Vi specialiserer os i faglærte håndværkere indenfor byggeri og industri og har et omfattende kartotek med over 700 professionelle håndværkere, som er fleksible til at vikariere i både korte og lange ansættelsesperioder.

Vores konsulenter sætter sig ind i dit behov for kvalifikationer og sørger for at finde et godt match, som både har de rette kompetencer og erfaring, og som er bosat passende geografisk. Da vi dækker hele landet, kan vi også finde kandidater tæt på din virksomhed.

Om Viktechs kontorer i Jylland

Viktech har kontorer i Aarhus, Aalborg og Fredericia og herfra holdes der styr på vores samarbejde med virksomheder i Jylland og på Fyn. Vi sikrer os, at de vikarer vi sender ud i din virksomhed, er placeret praktisk geografisk, så de let kan komme frem til jer på daglig basis. Uanset hvor i landet dit projekt befinder sig, er din tilknyttede konsulent med til opstart af en ny medarbejder og konsulenten kigger forbi arbejdspladsen 3 dage efter samarbejdet er påbegyndt. Det gør vi for at sikre, at alt forløber som det skal og at begge parter er tilfredse med forløbet indtil videre. 

Herefter tjekker vi op efter 14 dage, hvor vores konsulent kommer på besøg og vi tager en snak om, hvordan det går. Det gør vi for at kunne sikre at I som virksomhed er tilfredse med vikaren og at vikaren er glad for sin arbejdsplads. Vi følger projektet i mål og sørger for at vores vikar ikke mangler værktøj eller arbejdstøj og spørger ind til om du har brug for noget til projektet, de kan være leje af specialudstyr eller flere af vores medarbejdere.

Hvad er Viktech Vikarservice?

Hos Viktech er vi specialister i håndværkerbranchen og kan tilbyde faglærte såsom elektrikere, tømrere, malere, VVS’ere m.fl. Blot fortæl os hvilken slags håndværkere du har brug for, og vi gør alt vi kan for at fuldende dit team med kvalitetssikrede faglærte med de rette kvalifikationer og erfaring. Find en vikar i dag og kom hurtigt i gang med dit næste projekt.

Vores vikarservice er fleksibel, så vi kan finde den rette profil til dig - selv når det haster. Vores vikarer er fleksible til både korte og lange ansættelsesperioder. For at sikre den høje kvalitet af medarbejdere, har hele vores kartotek af faglærte medarbejdere gået igennem diverse samtaler og baggrundstjek, før de blev en del af Viktech. Rigtigt mange af vores vikarer har været hos os i flere år, så mange er vant til at blive sendt ud og hele tiden påtage sig nye udfordringer. På den måde kan vi stå inde for det arbejde, vores vikarer udfører.

Hvorfor bruge en vikarservice?

En vikarservice fungerer som din headhunter, der tager sig af det ofte tidskrævende arbejde, med at finde den rette kvalificerede person, til at besætte din ledige stilling. Det sparer dig for alt den tid, du normalt ville bruge på at kigge igennem stakke med ansøgninger, timer afsat til jobsamtaler, og risikoen for stadig at ansætte den forkerte. Hos Viktech kender vi allerede den kandidat som du leder efter, og kan hurtigt sende det rette match ud til dit projekt.

 

Find en vikar i dag

 

Ansøg som vikar her

 

 

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top