.0
.
.
.
.
.
.

Vikar bureau - find de rette folk til dine projekter

Står du og mangler folk til dit næste byggeprojekt eller måske en fast vikar til en kort eller længerevarende kontrakt? Så er Viktech det rette rekrutteringsbureau for dig!

Vi er specialister i at finde de rette faglærte indenfor bygge- og industribranchen og har et bredt kartotek af blandt andet elektrikere, tømrere, VVS’ere og malere med flere års erfaring.

Viktech sørger for at kvalitetssikre udvalget af vikarer ved hjælp af indledende samtaler og baggrundstests, før en ny medarbejder bliver optaget i kartoteket. På den måde kan vi stå inde for det arbejde, vores vikarer udfører. Med mange års erfaring i at matche vikarer og virksomheder, vil vores rekrutteringskonsulenter finde den helt rette medarbejder til dit behov.

Hvad laver et vikar bureau?

Et vikar bureau anvendes til rekruttering af effektive medarbejdere, der har netop de kvalifikationer, som du står og mangler. Du kan både anvende et vikar bureau til løbende rekruttering eller til enkeltstående behov. Vores vikarer er fleksible til både korte og længere perioder, og vi kan finde en kvalificeret profil til dig - selv med kort varsel.

Når du er tilknyttet et vikar bureau slipper du for at bruge tid på hele processen med at ansætte en ny medarbejder, lige fra stillingsopslag til at læse jobansøgninger, kalde kandidater til samtale og vælge den rette profil. På den måde kan du fokusere på dine projekter i virksomheden, samtidig med at du er sikker på at der bliver fundet den helt rette til jobbet. Således risikerer du heller ikke en fejlansættelse.

Hvorfor bruge Viktech vikar bureau?

Hos Viktech får du branchespecifik rekruttering med konsulenter, der er fagspecialister indenfor byggebranchen. Vi har kandidater med bred erfaring indenfor et solidt udvalg af fag. For at sikre et effektivt samarbejde, sørger vi samtidig for at finde en kandidat, der er placeret tæt på virksomheden. Viktech har faglærte medarbejdere over hele landet, så vi er fleksible uanset hvor du befinder dig.

Vi sørger for at vores medarbejdere møder op på første dagen med en værktøjstaske fyldt med kvalitetsværktøj, iklædt arbejdstøj og det eventuelt påkrævede sikkerhedsudstyr. Det er nemt for dig som kunde, at du ikke behøver tænke på det. Desuden er der mulighed for at leje biler eller andet specialudstyr, som du lige står og mangler til dit projekt.

Noget andet vi gør for at sikre et kvalitetsstempel på vores samarbejde, er først og fremmest at være med til opstarten af en ny medarbejder. Det gør vi for at sikre at samarbejdet kommer godt i gang. Vi kigger igen forbi byggepladsen efter 3 dage, for at se hvordan det står til. Vores konsulent besøger igen virksomheden efter 2 uger for at høre hvordan samarbejdet forløber, og om det lever op til både vikarens og virksomhedens forventninger. Herefter følger vi løbende projektet og på den måde kan vi garantere vikaren en god arbejdsplads og virksomheden en effektiv medarbejder.

Vil du gerne være vikar?

Er du faglært håndværker med solid erfaring, og er du fleksibel til at arbejde som vikar? Så venter vi hos Viktech på din ansøgning! Vi søger lige nu tømrere, malere, elektrikere, teknikere, VVS’ere og andre faglærte indenfor byggebranchen. Ansøg som vikar her og du hører snarest fra os. Som vikar hos Viktech vil du opleve en varieret hverdag med spændende opgaver. I løbet af et år kan det være du kommer ud til flere forskellige arbejdspladser eller byggepladser, og på den måde bliver dit arbejde aldrig kedeligt. Du vil opleve spændende og anderledes udfordringer indenfor dit fag, hvor der er god mulighed for personlig udvikling.

Søger du derimod en effektiv vikar som har de rette kvalifikationer? Find en vikar i dag og kom hurtigt videre med dit projekt.

 

 

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top