.0
.
.
.
.
.
.

Vikarbureau

Vikarbureau til håndværkerbranchen

Søger du effektiv bemanding med solid erfaring og kompetencer, der passer til netop dine behov?

Hos Viktech er vi specialiserede i håndværkerbranchen og finder den rette til jobbet, hvad end det gælder byggeprojekter eller el og teknik. Vores hold af fagspecialiserede håndværkere spænder bredt med over 700 faglærte håndværkere, som står klar til at tage fat. Vores konsulenter gør sig umage for at sætte sig ind i din virksomhed og finde den helt rette til dig. 

Hvad er et vikarbureau?

Et vikarbureau fungerer som et kartotek af ledige jobsøgende, der står klar til at tage et midlertidigt job i en kortere eller længere periode. Alle der er tilknyttet vikarbureauet har gennemgået indledende samtaler og baggrundstjek, for at sikre en høj standard. Hertil vil konsulenter med indgående branchekendskab finde frem til den rette bemanding, baseret på virksomhedens behov. Konsulenten vil blive fast tilknyttet virksomheden for at sikre, at alt går som det skal samt stå til rådighed, hvis virksomheden har brug for mere bemanding. På den måde vil konsulenten blive mere og mere bekendt med virksomheden og hurtigt kunne finde det helt perfekte match.

Hvorfor bruge et vikarbureau?

Med et vikarbureau får du solid rekruttering af bemanding, som vikarbureauet kan sige god for, så du er garanteret faglig erfaring og de rette kompetencer. Ved at slippe for jobsamtaler med de forkerte kandidater, sparer du tid og kan hurtigere gå i gang med projektet, mens du er sikker på at du har tilføjet den rette medarbejder til dit team. På den måde er du sikret solid kvalitet og høj faglighed hele vejen igennem.

Et vikarbureau gør dig samtidig fleksibel til at tage projekter af forskellig karakter på hånden.
Du vil aldrig mangle mandskab og ved du kun får dygtige folk tilknyttet.

Få en vikar i dag

Hvordan adskiller Viktech sig fra andre vikarbureauer?

I modsætning til vikarbureauer som tilbyder vikarer indenfor flere forskellige brancher, har vi valgt at være fagspecifikke og tilbyde os som din specialist indenfor rekruttering til håndværkerbranchen.

Vi har et dybdegående kendskab til branchen og har solid erfaring med hvordan forskellige projekter struktureres, og hvad der typisk er behov for.

Samtidig er vi fleksible til at tilpasse os innovative projekter, og giver os gerne god tid til at forstå præcis hvilke kompetencer, der er behov for.

Vores konsulenter er faglærte indenfor dit fagområde og tilknyttet dit lokale område, så vi dagligt kan være tæt på dig og din virksomhed.

Vores medarbejdere møder første arbejdsdag i arbejdstøj og med en professionel værktøjskasse og eventuelt påkrævet sikkerhedsudstyr.

Har du brug for et vikarbureau?  Vi står altid klar til at yde vores bedste og finde den rette kandidat - selv til akutte situationer. Kontakt os i dag på 70 20 90 43 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Ved du præcis hvad du søger?

Få en medarbejder i dag

Hvorfor blive vikar hos Viktech?

Når du er vikar hos Viktech, er du kommet igennem nåleøjet. Vi har udført en grundig gennemgang af din baggrund og erfaring, så vi kan garantere høj faglighed. Samtidig holder vi løbende øje med hvordan samarbejdet med vores kunde forløber. Vi er med til din opstart for at få dig godt i gang og kigger forbi allerede på 3. dagen og igen efter 14 dage for at sikre, at alt forløber optimalt. Herefter er vi løbende i kontakt for at sikre at du trives og at du ikke mangler noget tøj eller værktøj. Vi garanterer dig gode og stabile arbejdsforhold på nogle af landets bedste arbejdspladser. Derfor betaler det sig at blive vikar hos Viktech, hvor kvaliteten af både vikarer og arbejdsplads er i højsædet.

Ønsker du at blive vikar og er du faglært indenfor håndværkerbranchen?

Send os en ansøgning i dag

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top