.0
.
.
.
.
.
.

Vikar

Vikar i håndværkerfaget?

Søger du en faglært der kan tage hånd om dit næste projekt på professionel vis og som har den rette erfaring? Hos Viktech ligger vi inde med et omfattende kartotek af fleksible vikarer, og kvalifikationerne spænder bredt. Her kan du finde alt fra tømrere, elektrikere og vvs’ere til malere, struktører og lignende faglærte vikarer.

Vi bevarer en høj standard på vores kandidater ved at lade ansøgere gå igennem diverse samtaler og baggrundstjek, før de bliver en del af vores kartotek. På den måde kan vi tilbyde kvalitetsgaranti, og får samtidig en god indsigt i alle vores kandidater. Således er vi i stand til at anbefale den rette person til ethvert projekt.

Mangler du en vikar med de rette kvalifikationer?

Find din vikar i dag

Hvad laver en vikar?

En vikar kan tilbyde det han/hun er faglært indenfor, men i stedet for at være fastansat i din virksomhed, har vikaren en stilling der er projektbaseret eller begrænset indenfor en bestemt periode. Vikaren er fleksibel til at træde til med kort varsel, når en stilling byder sig, der matcher kandidatens kvalifikationer.
På den måde tilbydes vikaren relevante jobs indenfor sin niche. Takket være de korte ansættelsesperioder, kan vikaren opleve en god variation af opgaver, og en spændende hverdag, hvor medarbejderen i løbet af året muligvis kommer ud til flere forskellige virksomheder. Det kan også være vikaren kommer ud til en virksomhed, hvor vedkommende bare passer ind som hånd i handske, og så kan der være mulighed for at udvide kontrakten.

Hvad vil det sige at være vikar hos Viktech?

Hos Viktech har vi fokus på den gode håndværker og deres trivsel. Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste faglærte vikarer indenfor branchen, og er også glade for unikke kvalifikationer eller erfaring, der skiller sig ud. Samtidig er der med de jobs vi tilbyder plads til at udvikle sig, og være innovativ på flere måder. For eksempel i forhold til at samarbejde med et nyt team, udvikle nye kompetencer eller få lov til at lade sig inspirere til nye løsninger.

Ved at have et indgående kendskab både til dig som vikar og til vores forskellige kunder der søger folk, kan vi sørge for at finde det rette match hver gang. Som rekrutteringsbureau har vi flere års erfaring, og vi sætter en dyd i at bringe folk sammen til at skabe effektive resultater.

Vi er med til opstarten for at sikre at du kommer godt fra start. Et par dage inde i det nye forløb, kigger vi forbi byggepladsen, for at sikre at alt forløber som det skal, og om samarbejdet indtil videre lever op til begge parters forventninger. Efter 2 uger kigger konsulenten igen forbi for at sikre at alt forløber gnidningsfrit, og for at få din feedback. Herefter følger konsulenten projektet til det slutter og sørger for at vores medarbejder ikke mangler noget og at du som kunde stadig er tilfreds.  

Hvem kan blive vikar hos Viktech?

Vi er altid på udkig efter dygtige faglærte til at blive en del af vores vikarteam. Vi søger håndværkere som tømrere, elektrikere, VVS’ere, malere og struktører, og er også åbne overfor faglærte indenfor øvrige dele af branchen. Skal du være vikar hos os? Send os en ansøgning og vi vender hurtigst muligt tilbage. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 90 43.

 

 

 

 

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top