.0
.
.
.
.
.
.

Vikar job

Vikar job i håndværkerbranchen

Er du ledig faglært og brænder du for en aktiv og varieret hverdag? Så er Viktech vikarbureauet for dig. Som vikar vil du blive tildelt jobs med kortvarig eller længere ansættelse hos flere forskellige firmaer. Da flere af disse jobs er projektbaseret, vil det give dig mulighed for at komme ud på flere byggepladser i løbet af året, og arbejde med forskellige teams. På samme måde kan du også tilpasse efter dine ønsker og kvalifikationer, og selv vælge det håndværker job du har det bedst med.

Hos Viktech sætter vi os grundigt ind i dine kompetencer og erfaring, så vi kan finde de mest relevante jobs til dig. Vi finder spændende jobs som både udfordrer dig og giver dig mulighed for at tænke kreativt. Samtidig sørger vi for at matche dig med jobs som ligger i god afstand i forhold til din bopæl. Viktech samarbejder med virksomheder landet over, så vi kan også finde noget tæt på dig.

Hvilke jobs kan du få som vikar?

Vikar jobs findes i mange forskellige brancher og dækker over mange forskellige stillinger. Det kan sagtens være en stilling, der er relevant for dine kompetencer og erfaring. Hos Viktech specialiserer vi os indenfor håndværkerbranchen og samarbejder med bygge- og industri virksomheder landet over, som måske søger en profil med netop dine kompetencer.

Som faglært håndværker kan du som elektriker, maler, tømrer eller andet inden for håndværkerbranchen, finde jobs der passer til dine kvalifikationer. Vi kontakter dig personligt, når vi har et job der er det helt rette match til dig, og det kan både være kort- eller langvarige ansættelser. Nogle gange kan det være en stilling der haster, hvor vi håber du er parat til at springe til og redde dagen.

Hvilke fordele er der ved at være vikar hos Viktech?

Som vikar hos Viktech vil din hverdag ikke bare bestå af at sende den ene ansøgning efter den anden afsted, uden at få svar. I stedet vil du blive tilbudt relevante job, hvor vi ved at kende dine kvalifikationer, allerede har anbefalet dig til virksomheden. Det øger dine chancer væsentligt og gør det lettere at komme ud til spændende opgaver med god variation.

Hos Viktech tilbyder vi kvalitetssikre job. Det vil sige at vi samarbejder med nogle af landets bedste arbejdspladser og vi tjekker op jævnligt for at sikre, at du trives. Vi er med til opstarten på den første dag og din konsulent kommer igen forbi 3 dage inde i forløbet, og herefter kigger vi forbi efter 14 dage og følger stadig løbende op når projekter køre. På den måde kan vi sikre den høje arbejdskvalitet og den gode trivsel.

Du er tilknyttet en fast konsulent og når et projekt slutter, vil konsulenten gøre alt han kan for allerede at have et nyt projekt til dig. 

Bliv vikar i dag

Mener du vi står og mangler dig som effektiv arbejdskraft? Så ansøg som vikar her og du hører fra os hurtigst muligt. Din nye hverdag som vikar vil være spændende, anderledes og fleksibel. Du vil få mulighed for at opleve flere forskellige dynamiske arbejdspladser, og få masser af erfaring med at arbejde i teams og løse nye udfordringer.

Søger du derimod en effektiv vikar til at tage hånd om dit næste projekt? Find en vikar i dag og kom hurtigt videre. Med Viktech ved din side sparer du en masse tid med at finde den rette medarbejder. I stedet har vi gjort forarbejdet for dig og ved præcis hvem vi skal sætte dig i kontakt med.

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top