.0
.
.
.
.
.
.

Rekrutteringsbureau

Rekrutteringsbureau til dine behov

Arbejder du indenfor byggebranchen og mangler du et rekrutteringsbureau til at løse opgaverne, når en ny medarbejder skal findes? Hos Viktech råder vi over 700 faglærte medarbejdere indenfor en bred vifte af erhverv i håndværkerbranchen. Vi er skarpe til at matche dig med en kandidat, der netop har de kvalifikationer, som du står og mangler. På den måde kan du hurtigt komme i gang med projektet, hvor vores vikar vil udføre kvalitetssikret arbejde.

Vores rekrutteringskonsulenter sætter sig ind i din virksomhed og de krav du har til en ny medarbejder. Med skarp erfaring i at sætte vikarer og virksomheder sammen, vil den rette kandidat lynhurtigt blive fundet. Du sparer en masse tid og er sikker på at få ansat den rette.

Hvad er et rekrutteringsbureau?

Et rekrutteringsbureau fungerer som din talentspejder til at finde en kandidat, der har netop de kompetencer du leder efter. Med et rekrutteringsbureau slipper du for at læse stakkevis af jobansøgninger og indkalde til en masse jobsamtaler, uden at være garanteret at finde den rette. Vi ved hvor værdifuld din tid er, og med et rekrutteringsbureau kan du bruge tiden på noget meget mere produktivt end blot at lede febrilsk efter en ny medarbejder, uden at være sikker på at du har fundet frem til den rette. Her er du med et rekrutteringsbureau garanteret en relevant kandidat til din stilling, og vi kan samtidig stå inde for den erfaring og kvalifikationer, som vikaren kommer med.

Hvordan adskiller Viktechs rekruttering sig fra andre rekrutteringsbureauer?

Viktech skiller sig ud ved at tilbyde rekruttering af faglærte håndværkere til byggeri og industri. Vi har over 700 dygtige kandidater, og står klar til at finde den rette vikar til dit behov. Hos os kan vi klare rekruttering selv med kort varsel, og vores vikarer er fleksible til både kortere projektansættelser og længere ansættelser.

Vores medarbejdere møder op i arbejdstøj, iført sikkerhedsudstyr når det kræves og med en værktøjstaske med kvalitetsværktøj tilpasset opgaverne.

Vi udlejer desuden mange typer af forskelligt udstyr til at lette vores kunders hverdag. Se listen her.

Endvidere adskiller Viktech sig fra andre med metoden vi kvalitetssikrer samarbejdet på. Først og fremmest har vi et indgående kendskab til alle kandidater, og sætter os også grundigt ind i din virksomheds behov. Når vikaren er fundet, er din og vikarens kontaktperson med til opstarten og efter 3 dage vil konsulenten fra Viktech kigge forbi byggepladsen, for at se at alt forløber, som det skal. Efterfølgende vil konsulenten komme på besøg efter 14 dage for at sikre at alt er godt, og herefter følger vi løbende op for at sørge for at både vores medarbejder lever op til virksomhedens forventninger, og omvendt at vores medarbejder trives. Vi er heller ikke blege for at komme forbi med pizza i ny og næ, hvor vi samtidig kan få en god snak om, hvordan det går.

Hvem rekrutterer vi for?

Hos Viktech spænder vores kompetencer bredt og vi rekrutterer dagligt for både små, mellemstore og større virksomheder. Derudover kan vi også stå for rekruttering til enkeltstående projekter og ansættelser til længere perioder. Vi er landsdækkende med kontorer over hele landet. Derfor er vi også i stand til at finde et godt match tæt på dig.

Find en dygtig faglært til dit projekt

Få en vikar i dag

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top