RING:

Viktech fremmer det sociale sammenhold på tværs af kulturer

Viktech fremmer det sociale sammenhold på tværs af kulturer
22. januar, 2020
I 2019 er det 6 år i træk at Viktech holder julefrokost for alle sine ansatte. Så kan man vel godt kalde det for en tradition og i Viktech er vi fan af traditioner. I hvert fald de gode af dem. For hvis noget ikke virker, så er vi heller ikke blege for at indrømme det og gøre det bedre næste gang.

Viktech fremmer det sociale sammenhold på tværs af kulturer

Men vores sociale arrangementer har indtil nu været en stor succes, så det fortsætter vi med. Og det er vores medarbejdere glade for.

anders aaboe

Anders Aaboe har været ansat som tekniker hos Viktech i 2,5 år nu og han har deltaget i alle de sociale arrangementer der har været, for som han siger: ”Hos Viktech mangler der ikke noget. Det er virkelig fedt med alle de sociale arrangementer. Det er rart at møde alle ens kolleger og også rart lige at hilse på folkene på kontoret. Dem ser jeg jo desværre ikke så ofte til hverdag, så arrangementerne er en god mulighed for at lære folk bedre at kende. Julefrokosten sidste år var en rigtig sjov og hyggelig aften og jeg deltager helt sikkert næste år igen. Den eneste ulempe var den fantastiske buffet, som jeg spiste alt for meget af inden bowlingturneringen”.

nemanja buzek

En anden glad medarbejder er Nemanja Buzek fra Serbien. ”Jeg synes det er rart og super sjovt at deltage i Viktechs arrangementer. Jeg deltager altid når jeg kan få det til at passe med mit arbejde og vil fortsætte med at deltage i de kommende arrangementer” siger Nemanja. Han har været med til de sidste to julefrokoster i Aarhus. ”Jeg er godt nok virkelig dårlig til at bowle (I suck at bowling), men vi har det skide sjovt”, griner Nemanja.

Vi laver vores arrangementer fordi vi ved at det sociale sammenhold er vigtigt på arbejdspladsen og når du har et godt sammenhold på en arbejdsplads har du også glade og tilfredse medarbejdere. Det er desuden almindelig kendt at et godt arbejdsmiljø gør medarbejderne mere effektive.

lasse hedegaard andersen

Lasse Hedegaard Andersen, som har arbejdet som tømrer for Viktech i 3 år, sætter stor pris på arrangementerne i Viktech og har deltaget i stort set alle events. ”Jeg synes sgu det er meget fint og hyggeligt at være med til arrangementerne. Der er jo mange kendte ansigter, som jeg før har arbejdet sammen med på forskellige pladser. Nogen er det måske 1/2 – 1 år siden jeg sidst har set. Så får vi lige snakket om hvad der er sket i mellemtiden over en øl. Det er meget fedt.” At der er flere europæiske nationaliteter repræsenteret hilser han også bare velkommen. ”Det er rigtig fint at vi er flere forskellige nationaliteter til arrangementer. Det er meget hyggeligt at lære nye folk at kende”, slutter Lasse af.

Udover den årlige julefrokost slutter vi året af med at invitere på gløgg og æbleskiver på vores 4 kontorer den sidste onsdag inden jul. Her siger vi tak for godt samarbejde i året der er gået og udleverer julegaver til alle vores dedikerede og dygtige håndværkere.

Har du også lyst til at møde en masse nye mennesker?

Er du faglært håndværker og har du også lyst til at blive en del af en virksomhed der prioriterer vores medarbejderes trivsel højt? Så udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle om de muligheder vi kan tilbyde.

Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024