.
.
.
.
.
.
.

Medarbejderne bliver hos Viktech

22.01.2020
.

Medarbejderne bliver hos Viktech

Vores dygtige medarbejdere er den store årsag til, at vores kunder vælger os - gang på gang, år efter år. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at fastholde vores folk.

 

Fordeling anciennitet ViktechFordeling anciennitet ViktechFordeling anciennitet ViktechFordeling anciennitet ViktechFordeling anciennitet ViktechFordeling anciennitet Viktech

En analyse viser, at vores medarbejdere har en høj anciennitet hos os. 9 ud af 10 medarbejdere har været hos os i mere end et år, og så mange som halvdelen af vores medarbejdere har været her i over to år. Det er ret usædvanligt i vores branche. 

Hvordan lykkes vi med det?

Vi gør meget for at sikre, at den enkelte medarbejder trives. At man oplever et godt sammenhold med de andre kolleger, og at man kommer ud på opgaver, hvor der er et godt match mellem de evner og kompetencer, man har, og de opgaver, man skal løse.

”Følelsen af sammenhold med alle sine kolleger kan naturligvis være lidt af en udfordring, når medarbejdere er spredt rundt på forskellige projekter og byggepladser. Derfor gør vi meget ud af at samle flokken med jævne mellemrum, så alle kan få talt og hygget sig sammen. Man kan sige, at vores sociale arrangementer binder vores medarbejdere sammen”, fortæller Viktech konsulent Frederik Jensen.

Han er konsulent i Nordjylland og varetager alle de nordjyske byg-kunder, samt alle de medarbejdere der er tilknyttet hans projekter i Nordjylland. Han er derfor lokalt til stede, når f.eks. en ny medarbejder skal startes op på et projekt hos kunden og sørger for at følge op på om projektet kører som det skal ved at kigge forbi efter 3 dage og igen efter 14 dage.

Grill, julefrokost og sommerfest

Når Corona ellers tillader, det holder vi flere gange om året et grill-arrangementer - med god mad og drikke. Det afholdes i de lokale Viktech-afdelinger, så man får lejlighed til at mødes med de allernærmeste kolleger.

Desuden er der altid den gode julefrokost og en fælles juleafslutning, hvor medarbejderne også får deres julegave, ligesom der også er plads til mere spontane og impulsive sammenkomster.

Viktech Grill arrangementViktech Grill arrangementViktech Grill arrangementViktech Grill arrangementViktech Grill arrangementViktech Grill arrangement

Har du behov for fleksible, dedikerede folk?

Vores medarbejdere er klar landet over og kan bl.a. hjælpe med:

  • Dine projekter når du skal nå i land til en bestemt deadline
  • Dine store projekter, hvor dine egne ansatte ikke er nok
  • Et projekt der ligger langt fra kontoret
  • At dække ind ved sæsonudsving, så du slipper for at fyre og ansætte medarbejdere helt tiden. 

Lyder det interessant? Så kontakt os med det samme, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Bestil medarbejder 

Eller er du faglært håndværker og har du lyst til at blive en del af Viktech teamet så udfyld denne formular:

Bliv medarbejder

Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle om de muligheder der er inden for dit fag.

Relaterede

Ledige jobs

Offentliggjort:
10.10.2022
By
Stoholm
Offentliggjort:
31.10.2022
By
Viborg og Omegn
Offentliggjort:
29.10.2022
By
Løsning
Se alle job
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top -->