RING:

Hos Viktech er du medarbejder og en del af teamet

Hos Viktech er du medarbejder og en del af teamet
21. januar, 2020
Vores medarbejdere skal vide, at hos os er de medarbejdere – ikke vikarer. Det kan nogle gange kræve en smule tilvænning og et opgør med, hvordan det er alle andre steder.

Hos Viktech er du medarbejder og en del af teamet

Micky Malling er konsulent hos Viktech og fast kontakt for tømrer Jacob Jacobsen. Da Jacob startede i Viktech for snart et år siden, havde han været ansat i forskellige vikarbureauer. Og stort set hver gang havde han prøvet at være ’inde’ den ene uge og ’ude’ igen den næste uge.

”Da Jacob startede hos os, var han meget optaget af, hvornår han blev opsagt. Jeg gjorde meget ud af at fortælle ham, at opsagt blev han ikke. Du skal være på denne plads i en måned, og så har jeg et nyt projekt til dig”, siger Micky Malling.

viktech svenstrup 0015 copy

Én af kollegerne

Stille og roligt fik Jacob den rigtige tankegang. At hos Viktech er man medarbejder, én af kollegerne og en del af fællesskabet. Han har i dag lagt ansvaret over til Micky og finder på den måde ro i den konkrete opgave, han står med, og tillid til, at når den opgave, han arbejder på, er færdig, venter der noget nyt.

”Jacob er en god mand. Han har mange års erfaring og er meget nem at arbejde sammen med. Typen, der passer sine ting og gør et super stykke arbejde og en god figur. Han er fleksibel indstillet, løsningsorienteret og ærlig. Helt igennem en super reel fyr, som jeg trygt sender ud til vores kunder”.

viktech svenstrup 0022 copy

Tætte bånd

Som konsulenter knytter man et tæt bånd og gør sit bedste for, at både medarbejder og kunde er tilfredse.

”Ved opstarten kommer vi altid med ud, og allerede på 3. dagen kigger vi forbi igen. Spørger ind til, om medarbejderen er blevet taget godt imod. Om han eller hun er glad og tilfreds og har alt, hvad de skal bruge. Vi tager naturligvis også en snak med kunden ved samme lejlighed: Har de fået den medarbejder, de kompetencer og den erfaring, de forventede”, fortæller Micky Malling.

Undervejs, mens opgaven løses, er det også fast rutine, at Micky og de andre Viktech-konsulenter jævnligt kigger forbi, følger op og sikrer sig, at alt kører, som det skal.

viktech svenstrup 0007 copy

Lyder det som noget for dig?

Har du også lyst til at arbejde for en virksomhed, hvor du har en fast kontaktperson, der følger op på om du trives i dit job? Og som gør alt hvad han/hun kan for at have et nyt projekt til dig, når det projekt du tilknyttet slutter? Så tilmeld dig vores database og bliv en del af det faste Viktech team. På den måde får du også tilbudt åbne stillinger allerede ofte inden de bliver slået op.
Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024