.
.
.
.
.
.
.

Vores kunder skal være tilfredse

22.12.2020
.

Viktech konsulent Casper Mehnke

Casper Mehnke er en af Viktechs konsulenter, som hjælper virksomheder som fx Christian Hansen ApS, når de i en kortere eller længere periode mangler medarbejdere. Så er det Viktech, der finder de rigtige folk, hyrer dem og udstyrer dem med alt, hvad de skal bruge for at kunne løse opgaven. Alt sammen med udgangspunkt i kunderne, deres krav og deres ønsker.

”Det er en nem bemandingsløsning for vores kunder. De får det ekstra mandskab, de skal bruge – som regel med en eller to dages varsel – og kan derfor holde tempo og momentum, så de når deres deadlines. Som regel rammer vi plet i første hug, men er medarbejderen af en eller anden årsag ikke et godt match, tager vi vedkommende ’retur’ og sender en ny fagmand ud. Det er præmissen. Vores kunder skal være tilfredse”, siger Casper Mehnke.
Casper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpgCasper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpgCasper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpgCasper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpgCasper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpgCasper Mehnke og 2 Viktech medarbejdere.jpg

Casper har været ansvarlig for Christian Hansen ApS, siden han startede i Viktech for lidt under et år siden. De har allerede et supergodt samarbejde, og det er nu tredje år, at Christian Hansen har en Viktech-kontrakt, der kan gentegnes år efter år.

 

”Vi skulle lige spore os ind på kunden. De er et ungt team med en frisk jargon – og den skal vi så ramme med de folk, vi sender ud. Det har vi gjort – og vi hører, at vores folk passer rigtig godt ind, og at firmaet er glade for dem”, tilføjer Casper Mehnke.

 

Vejen til lokale fagfolk

En helt anden faktor har også vist sig at være relevant i denne sag. Christian Hansen ApS ligger i Hundested i Nordsjælland, men disse almene boliger opføres jo i Holbæk.

 

”Det er langt lettere for os at finde lokale folk fra Holbæk eller oplandet til Holbæk. Vi kan med vores netværk og database med over hundredvis af fagfolk lettere finde lokale fagfolk. Det gør det langt mere smidigt for jobbet, at nogle af folkene på teamet bor lokalt”, siger Casper Mehnke.

 

Viktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpgViktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpgViktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpgViktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpgViktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpgViktechs Casper Mehnke og medarbejder.jpg

Skal Casper også finde folk der passer i jeres team?

Har du også brug for fleksible faglærte håndværkere, der passer ind i jeres team? Håndværkere der møder op iført arbejdstøj og en passende værktøjskasse, så de er klar til at gå igang med det samme? 

Så kontakt os til en snak om hvordan vi kan hjælpe med dit bemandingsbehov.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Relaterede

Ledige jobs

Offentliggjort:
10.10.2022
By
Stoholm
Offentliggjort:
31.10.2022
By
Viborg og Omegn
Offentliggjort:
29.10.2022
By
Løsning
Se alle job
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top -->