RING:

Bladtkramer Entreprise får hjælp fra Viktech på Politiskolen i Vejle

Bladtkramer Entreprise får hjælp fra Viktech på Politiskolen i Vejle
25. september, 2019
Bag murene på den kommende 20.000 kvadratmeter store politiskole i Vejle, arbejder malerfirmaet Bladtkramer Entreprise med at få nybyggeriet til at tage sig ud fra sin bedste side. For at nå i mål med det store projekt har firmaet hyret seks malere fra Viktech. Og den eksterne arbejdskraft er nødvendig, for at det lille familieforetagende i Fredericia kan løfte opgaven.

Bladtkramer Entreprise får hjælp fra Viktech på Politiskolen i Vejle

“Jeg har rigtig store forventninger til den nye afdeling i Vejle, for de nye uddannelses-faciliteter bliver state of the art”.

Sådan sagde daværende justitsminister Søren Pape Poulsen, da byggeriet til politiskolens nye afdeling i Vejle officielt blev skudt i gang mandag den 28. januar. Politiskolen skal placeres i den tidligere sygeplejeskole i Vejle, der udbygges med 10.000 kvadratmeter nybyggeri.

politiskolen 0019 copy scaled

Til at indfri de store forventninger til det nye byggeri har entreprenørselskabet Hoffmann A/S, der er hovedentreprisen på byggeriet, bl.a. hyret malerfirmaet Bladtkramer Entreprise i Fredericia til at færdiggøre nybyggeriet.

Siden maj i år har i alt ni malere fra malerfirmaet arbejdet med at spartle gipsplader og få slebet og grundet væggene og gipslofterne i det store nybyggeri. Tre af medarbejderne er fastansatte hos familieforetagendet i Fredericia. Resten er ekstern arbejdskraft hyret ind fra Viktech.

“Vi arbejder primært på projekter, som vi kan være tilknyttet over længere tid.

Og da arbejdet på den nye politiskole strækker sig helt frem til næste sommer, passer det os helt perfekt”, siger malermester Lars Bladtkramer.

Familiefirma har samarbejdet med Viktech siden 2015

Den 51-årige malermester har netop afholdt 30 års jubilæum i det firma, hans far startede i 1968. Den 51-årige malermester har været hos Bladtkramer siden han blev færdiguddannet i 1988 og har aldrig arbejdet andre steder.

Selvom faderen Per Bladtkramer har nået pensionsalderen, svinger han stadig penslen, og det er også ham, der står for den daglige drift af arbejdet på Politiskolen ved Soldalen 8 i Vejle.

politiskolen 0011 copy

Siden 2007 har børnene Lars og Mette Bladtkramer dog overtaget ledelsen af virksomheden – Lars som malermester og Mette som virksomhedsleder. Familieforetagendet i Fredericia svinger mellem at have 12 til 20 malersvende fastansat samt en til to lærlinge gående.

Bladtkramer Entreprise opererer primært på Fyn og i Jylland, og siden 2015 har malerfirmaet samarbejdet med Viktech, når de har haft brug for ekstra hænder til udførslen af større opgaver.

Dengang blev malerfirmaet tilbudt en stor opgave på noget nybyggeri i Aarhus. Projektets omfang krævede, at Lars Bladtkramer kunne hyre ekstra folk ind til opgaven. Han kontaktede derfor Viktechs konsulent i Aarhus, Christian Jepsen, for at høre, om det var muligt at få en håndfuld af Viktechs medarbejdere til opgaven.

“Det var først, da Christian ringede og fortalte mig, at det godt kunne lade sig gøre, at jeg kunne skrive under på kontrakten. Uden den ekstra arbejdskraft ville vi have været nødsaget til at takke nej til opgaven”, fortæller Lars Bladtkramer.

Åben og konstruktiv dialog er nøglen til succes

På det igangværende projekt på Politiskolen i Vejle har Lars Bladtkramer været i kontakt med Viktechs konsulent Hans Ole Ravnholt. Samarbejdet er med Lars Bladtkramers egne ord “fremragende” og malermesteren priser særligt Hans Oles evner til at finde de helt rette mænd til opgaven.

“Hans Ole tager altid telefonen – også hvis jeg ringer ham op en søndag med et problem, han skal løse. Han er eminent til at finde den bedste arbejdskraft til vores specifikke behov. Han er ikke bleg for at sige, at vi skal holde på hesten i en uges tid og vente på, at han får et hold medarbejdere til rådighed som passer perfekt til den givne opgave. Og det er selvfølgelig uvurderligt, når man benytter sig af så mange eksterne hænder, som vi gør”, fortæller Lars Bladtkramer.

Og netop en åben og konstruktiv dialog er altafgørende for at samarbejdet mellem Viktech og deres kunder kører på skinner, slår Hans Ole Ravnholt fast.

“Jeg sørger for hele tiden at holde kontakten ved lige med mine kunder. Derfor kan jeg sagtens finde på at komme forbi til en kop kaffe og en snak, selvom jeg ikke har nogen medarbejdere gående hos virksomheden. På den måde sørger jeg for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til de behov, som virksomheden har. Og det er vigtigt, når jeg senere skal udvælge folk til dem”, siger han.

Politiskolen 0018 copy scaled

Forventningsafstemningen er en af grundpillerne i et godt samarbejde med kunderne, fortæller Hans Ole Ravnholt. Hvis ikke han ved præcis, hvilke behov kunden har, risikerer samarbejdet nemlig at gå i hårdknude, fordi kunden føler, de ikke får det, de efterspørger.

“Min vigtigste opgave er at finde de bedste folk, som er skræddersyet til kundens specifikke behov. Derfor gør jeg også altid kunden opmærksom på medarbejdernes svage og stærke sider. Der er jo ingen grund til, at de sætter dem til at sætte filt op, hvis de kun kan finde ud af at spartle,” siger han.

Viktech er en vigtig brik i forretningen

Spørger man Lars Bladtkramer har Hans Ole Ravnholt også ramt plet med de medarbejdere, der lige nu arbejder med at færdiggøre nybyggeriet til den kommende politiskole i Vejle.

Malerfirmaets svende kommer godt ud af det med de seks folk fra Viktech på byggepladsen, og der er en god tone og et godt samarbejde mellem svendene og de frie fugle på arbejdspladsen.

Medarbejderne kommer alle fra Polen, så kommunikationen foregår på engelsk og tysk.

Bladtkramer Entreprise_Viktech medarbejder
Lars Bladtkramer er med egne ord ikke særlig skarp til hverken tysk eller engelsk. Men med hjælp fra Hans Ole sørger han for, at intet vigtigt går tabt i oversættelsen.

“Hvis der opstår et specifikt problem på pladsen, så griber jeg knoglen og ringer til Hans Ole for at få hjælp til at oversætte over telefonen. På den måde får vi tingene til at glide så godt som muligt”, fortæller Lars Bladtkramer.

Den nye politiskole i Vejle forventes at stå klar i 2020. Hvad Bladtkramer Entreprise kaster sig over derefter er endnu uvist. Men samarbejdet med Viktech vil uden tvivl bestå langt ud i fremtiden.

politiskolen 0047 copy scaled

“Viktech giver os mulighed for at takke ja til store projekter, som vi ikke ville kunne løfte på egen hånd. På den måde er de blevet en vigtig brik i vores forretning, som vi ikke rigtig kan undvære”, siger Lars Bladtkramer.

Fakta: Bladtkramer Entreprise

  • Firmaet blev dannet af Per Bladtkramer i 1968. Dengang bestod opgaverne mest i typehuse og privatkunder. Efterhånden blev maleropgaverne større og talte boligblokke, store kontorer, industrihaller og storcentre.
  • I dag er malerfirmaet specialiseret i underleverandørarbejde af primært større nybyggerier på Fyn og i Jylland.
  • Malerfirmaet, der har huse i Erritsø, Fredericia, har også et værkstedsudsalg, hvor private og andre erhvervsdrivende har mulighed for at købe maling til eget forbrug.
  • Bladtkramer Entreprise ledes i dag af leder Mette Bladtkramer og malermester Lars Bladtkramer, som har været i firmaet siden henholdsvis 1988 og 1995. Per Bladtkramer arbejder stadig for firmaet som senior malermester.


Læs mere om Bladtkramer Malerentreprise her: http://www.bladtkramer.dk/

Mangler du også ekstra hænder til dine byggeprojekter?

Så kontakt os med det samme for at høre hvad vi kan tilbyde:

Er du faglært maler og kunne du tænke dig en hverdag med stor fleksibilitet hvor du selv kan vælge dine arbejdsopgaver og hvor du møder mange nye mennesker. Så tilmeld dig vores database, så står du først i køen, når vi får nye projekter ind.

Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024