.
.
.
.
.
.
.
05.01.2021
.

Nogle gange har vi 4, andre gange 40 Viktech-folk

Firmaet Elstyrken har igennem en lang årrække trukket på mandskab fra Viktech, fordi det giver god mening – også økonomisk.

Jakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpgJakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpgJakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpgJakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpgJakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpgJakob Hansen og Jørn Nielsen-min.jpg

Igennem 20 år har Elstyrken hyret elektrikere fra Viktech, men i særlig høj grad i de sidste 5-6 år.

 

”Til vores projekter bruger vi altid Viktech til at rekruttere pladsmedarbejdere. Vores konsulent, Jørn Nielsen, kender os og vores krav til medarbejderne, og han forstår, hvad vi har brug for. Den viden og forståelse gør, at han er god til at matche os med de helt rigtige fagfolk fra Viktech”, siger Jakob With-Hansbøl, der er elinstallatør og indehaver af virksomheden Elstyrken.

 

Sidste år var de helt oppe på at have 40 mand fra Viktech gående. Lige nu har de to-tre mand. Så antallet ændrer sig i takt med, at behovene og arbejdsopgaverne ændrer sig.

A la Holland

I en dynamisk, omskiftelig verden vil der ofte være brug for forskellige kompetencer i varierende omfang og intensitet.

Hos Elstyrken er man meget på linje med, hvad man allerede gør meget i bl.a. Holland. Her er det mere og mere almindeligt, at man trækker ekstra mandskab og specielle kompetencer ind for en kortere eller længere periode, når opgaverne kræver det.

På den måde er samarbejdet med Viktech faktisk en del af Elstyrkens bemandingsstrategi.

En del af teamet

Flere af Viktechs medarbejdere har de så tæt relation til, at Elstyrken kontakter medarbejderne direkte, når de har brug for ekstra mandskab, eller Viktech-folkene ringer selv til Elstyrken for at forhøre sig om nye projekter.

Derefter går turen omkring Viktech, der sørger for at booke folkene ind og udstyre dem med alt, hvad de behøver for at kunne løse opgaven.

 

Jakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpgJakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpgJakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpgJakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpgJakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpgJakob Hansen Elstyrken og Viktech medarbejder-min.jpg
”Jeg ser medarbejderne fra Viktech som elektriker-konsulenter. Når de er hos os, er de en del af teamet, og jeg sidestiller dem 100% med mine ’egne’ medarbejdere. De bliver inviteret med – både fagligt og socialt – og får samme vilkår og oplevelser som vores egne folk. Nogle Viktech-elektrikere har gået hos os i flere år. De føler sig uden tvivl meget som en fast del af Elstyrken”, siger Jakob With-Hansbøl.

Omstillingsparat og omkostningsbevidst

De to største fordele ved at samarbejde med Viktech er, at Elstyrken føler sig mere fleksibel og omstillingsparat. Samtidig er det økonomisk også en sikker vej.

”Vi kan halvere vores mandskab i løbet af ingen tid. Så når et projekt er i mål, og opgaven er løst, kan vi øjeblikkeligt sende Viktechs folk hjem. Det betyder, at vi ikke har noget efterslæb. Ingen løn. Ingen pensionsindbetalinger. Ingen feriepenge. Det er en stor lettelse”, tilføjer Jakob.
Viktech Elektriker-min.jpgViktech Elektriker-min.jpgViktech Elektriker-min.jpgViktech Elektriker-min.jpgViktech Elektriker-min.jpgViktech Elektriker-min.jpg

Samtidig er der ingen udgifter til arbejdstøj, værktøj og alt det, der skal til for at kunne løse opgaven. Det står Viktech for.

Et samarbejde med Viktech

Elstyrken har en klar strategi om ikke at være flere end 20 fastansatte medarbejdere. Og det er her, at Viktech kommer ind i billedet.

Viktech er vejen til at hente flere medarbejdere ind, når opgaverne kræver det.

 

 

 

At være en større virksomhed med flere fastansatte vil kræve en større administration og flere ressourcer til administrativt personale. Det undgår man ved et samarbejde med Viktech.

Det stærke samarbejde med Viktech skyldes konsulent, Jørn Nielsen – hans person og hans evne til at matche med de rigtige medarbejdere. Hos Elstyrken er man super loyal over for Viktech og siger nej til andre, der bejler. Når tingene bare kører, og konsulenten Jørn er så god til at lytte og forstå Elstyrkens behov og ønsker, så fortsætter det gode samarbejde.

Elstyrken - I overblik

Siden 2000 har Jakob With-Hansbøl drevet installationsforretningen, Elstyrken, i samarbejde med teknisk chef, Jan Rosenlind, og servicechef, Per Wagner. Sammen står de
for driften og udviklingen af virksomheden. De løser små og store opgaver, for private og for virksomheder, og er både udførende og rådgivende indenfor:

  • renoveringer, om- og tilbygninger
  • serviceopgaver
  • sikring- og overvågningsopgaver
  • klimaanlæg og varmepumper
  • byggestrøm og tilsyn med byggepladser

Står du også og mangler ekstra bemanding?

Så lad Viktech hjælpe dig med en nem løsning på dygtige faglærte elektrikere. Du får tilknyttet en fast konsulent, der lærer dig og din virksomhed at kende, så han kan sørge for at sende de rigtige folk til dit team. Medarbejderne fra Viktech møder første dag iført arbejdstøj og det rette værktøj, så det behøver du ikke bekymre dig om. 

Kontakt os med det samme for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Relaterede

Ledige jobs

Offentliggjort:
10.10.2022
By
Stoholm
Offentliggjort:
31.10.2022
By
Viborg og Omegn
Offentliggjort:
29.10.2022
By
Løsning
Se alle job
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top -->