RING:

Leif fik fast job gennem Try&Hire forløb hos Viktech

Leif fik fast job gennem Try&Hire forløb hos Viktech
12. december, 2018
Leif Rylander, en erfaren elektriker på 57 år, har i syv år boet og arbejdet på Grønland. Da han vender hjem, er Leifs netværk ikke så stort. Et samarbejde med Viktech har betydet, at han hurtigt kom i job igen og blev en efterspurgt herre. Netop nu er han rigtig glad for han har fået tilbudt fast job hos en af Viktechs kunder.

Leif fik fast job gennem Try&Hire forløb hos Viktech

Det er er snart 30 år siden, at Leif Rylander blev udlært som elektriker. Han har siden arbejdet i mange forskellige firmaer – i kortere og længere tid. Første job var som svend i det firma, hvor han blev udlært. Siden har han arbejdet bl.a. i energiforsyningsselskaber og i syv år på Grønland som kabelmester.

leif rylander 3 min scaled

Viktech giver netværk

I 2011, da Leif kommer hjem fra Grønland, vælger han at blive medarbejder bl.a. hos Viktech, så han kan få et netværk, kontakter og jobs efter flere år i udlandet. Det bringer ham bl.a. til Kemp & Lauritzen og flere forskellige afdelinger og virksomheder i Novo Nordisk-koncernen.

Det, som karakteriserer Leifs arbejdsliv, er, at han tit har gået på entrepriser og byggepladser gennem et bureau som Viktech – altså i et midlertidigt job – og bagefter ofte er blevet kontaktet med tilbud om fast job.

3 måneder og et fast job

Det samme er netop sket. Leif har for Viktech været ude på en entreprise for Weibel Installation og er efter blot tre måneder blevet tilbudt fast job med egen firmabil.

”Jeg er i den syvende himmel, for jeg har netop fået tilbudt en fast stilling her hos Weibel. Vi skal til at lave 126 lejligheder i Ballerup, så den entreprise bliver jeg en fast del af”, siger Leif Rylander.

Leif har været hos Viktech siden 2014 og har virkeligt nydt den form for arbejdsliv.

”Fordelen ved et bureau som Viktech er, at der er tjek på det hele. Man får god vejledning og alt det værktøj, man skal bruge til at udføre jobbet. Man får også firmatøj og sikkerhedssko, hvis man ikke selv har sko. Samtidig møder man mange interessante mennesker og er på nogle spændende arbejdspladser. Som regel er det større pladser, man går på. Det passer mig perfekt, for jeg kan godt lide at være en del af noget større. At have været med til at skabe et monument i bybilledet”, tilføjer Leif.

Et godt match

Leif er i dag 57 år, og hos Weibel har man ikke været i tvivl om, at Leif var en mand, man gerne ville fastansætte, for han er både dygtig og en af de hurtigste. Alder er ingen hæmsko, men bare et tal, mener man hos Weibel.

Og samarbejdet lyder til at være et godt match for begge parter.

”Jeg er glad for Weibel. De er meget søde, og her er en rar stemning. Det kunne være lige sådan et sted, jeg kunne tænke mig at blive, indtil jeg går på pension. En dag”, slutter Leif Rylander.

leif rylander 4 min

Vil du også gerne udvide dit (arbejds-) netværk?

Kunne du som Leif også godt tænke dig at udvide dit professionelle netværk og komme ud at møde nye mennesker og få afvekslende opgaver. Så bliv en del af teamet hos Viktech. Vi leder konstant efter dygtige, fleksible håndværkere, da vi har stor efterspørgsel på arbejdskraft fra vores kunder landet over. Klik herunder og udfyld formularen, så er du et skridt nærmere på dit næste projekt:

Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024