.0
.
.
.
.
.
.

Nye Covid-19 tiltag i Danmark

Nye Covid-19 tiltag i Danmark

Først og fremmest holder vi øje med ændringer i reglerne for indrejse til Danmark og som reglerne er lige nu må alle med et anerkendelsesværdigt formål stadig rejse ind i Danmark ved fremvisning af ansættelseskontrakt.

Man skal ligeledes kunne fremvise en negativ Covid-19 test, der ikke er ældre end 72 timer, for at kunne køre over grænsen ind til Danmark. Her er tyskere med en ansættelseskontrakt dog undtaget. 

Herudover indsættes der ekstra grænsekontrol, og flere vil ligeledes blive testet ved grænsen. Dette kan helt sikkert medføre længere kø og dermed længere ventetid på at komme over grænsen til Danmark.

Men vigtigst af alt husk jeres ansættelseskontrakter og gerne en kopi af seneste lønseddel. 

Andre tiltag i Danmark

Mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober SKAL man bære mundbind i alle indendørs offentlige steder. Det drejer sig bl.a. om: supermarkeder, biografer, restauranter, barer, sygehuse, ungdomsuddannelser, voksen- og videregående uddannelser og offentlig transport.

Fra mandag d. 26. oktober bliver det forbudt at sælge alkohol efter kl. 22.00 i Danmark, og det betyder, at de fleste butikker fra i næste uge har valgt at lukke kl. 22.00

Forsamlingsforbuddet bliver sat ned fra 50 til 10 personer.

På arbejdspladsen gælder følgende:

  • Max 10 personer må holde frokost sammen indendørs
  • Kører man mere end 2 mand i bilen, skal man bruge mundbind
  • Det er forbudt at give hånd og kramme
  • Hold så vidt muligt afstand.
  • Det er helt forbudt at opholde sig i hinandens beboelser. Man skal sørge for, at kun dem, som bor sammen, er de eneste, der er i beboelsen
  • Der SKAL ALTID være sprit og mundbind i alle firmabiler
  • Besøger man kunder i forbindelse med sit arbejde, skal man altid bruge mundbind og huske at spritte hænder før og efter alle besøg
  • Herudover er det vigtigt at holde biler og beboelser rene

Det er vigtigt, at vi alle tager Covid-19 meget seriøst, da det kan have store konsekvenser for mange mennesker, hvis spredningen kommer ud af kontrol. Eksempelvis kan arbejdspladser lukkes ned, så folk ikke kan tjene penge og forsørge deres familie.

Samtidig er vi også nødt til at passe på, at der ikke kommer yderligere tiltag fra regeringerne, om at lukke grænserne helt ned. Det vil komme til at betyde, at folk ikke kan komme på arbejde i Danmark

Vi skal alle passe på, at vi ikke selv får Covid-19. Det kan medføre, at vi kommer til at smitte andre mennesker, en ven, en kollega eller et familiemedlem som ikke overlever. Men husk at døden ikke er den eneste konsekvens for dem der får Covid-19. En gruppe af dem, der bliver smittet, får varige mén, som f.eks. nedsat lungekapacitet. Nogen for kortere perioder og andre for resten af livet. Udover det, er der også nogen, der mister lugtesansen eller smagsløgene. For nogen går det over i løbet af kort tid, for andre kan der gå flere måneder og måske går det aldrig helt væk igen.

Dette ses ikke kun hos ældre, men også hos dem, der er blevet ramt af Covid-19 som er imellem 20 og 60 år.

I Viktech tager vi Covid-19 meget alvorligt, da vi kan se hvordan folk i andre lande er blevet ramt af arbejdsløshed, død, varige mén og økonomiske udfordringer efter sygdommen. Hvilket kan tage mange år at rette op på. Så lad os alle tage Covid-19 alvorligt og passe på hinanden, vores familier og kolleger. Derfor er vi alle forpligtet til at minde hinanden om at holde afstand, bruge mundbind, spritte hænder osv.

Vi vil i Viktech følge med i alle ændringer, der kommer fra regeringen, og løbende udsende vigtige opdateringer.

Viktech er medlem af

logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
logo-tekniq-2-min.jpg
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
Logo til website.png
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top