Om Viktech

Viktech rekrutterer, ansætter og udlejer medarbejdere inden for byggeriet, industrien og energibranchen. Derudover har vi også vores egen medarbejderstab af teleteknikere, som servicerer vores kunder i hele Danmark. Vores faglærte medarbejdere kommer med eget værktøj og arbejdstøj, og står klar til at give dig en hånd med dit projekt. For tiden beskæftiger for tiden ca. 550 medarbejdere, som er en fast del af Viktech, men som til dagligt arbejder for vores samarbejdspartnere.

Viktech har afdelinger i hele Danmark og har vores egen rekrutteringsafdeling nær Flensborg i Tyskland.

Holdet bag
Til dagligt er det vores konsulenter, der er det mest synlige bindeled mellem os, vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere. Viktech konsulenterne er specialiserede inden for deres fag og er knyttet til deres eget geografiske område, så de altid er tæt på såvel kunder og medarbejdere. 

Konsulenterne understøttes af vores rekrutteringsteam, som ligeledes er specialiseret på bestemte geografiske og faglige områder. Derudover arbejder hos os også et dygtig hold af bogholdere og projektledere i administrationen og serviceafdelingen. Sidst og ikke mindst arbejder hos os også et par dygtige lagermedarbejdere samt studentermedhjælpere, som understøtter os i vores arbejdshverdag.  

Vores faggrupper
Vores medarbejdere arbejder inden for følgende brancher:                          

Byggeri
Tømrer, maler, struktører samt elektriker, vvs, blikkenslager, specialarbejdere)

Industri
Smed, klejnsmed, svejser, specialarbejdere

Energibranche
Offshore elektriker, tekniker, smed, svejser, maler mm.

Tele
Teletekniker, fibertekniker

Organisationsmedlemskaber
Vi er medlem af erhvervsorganisationerne:
Dansk Byggeri
Dansk Industri
Tekniq
Danske Malermestre

Socialt ansvar

Vi gør meget ud af, at vores medarbejdere har det godt socialt

Læs mere

Vores værdier

Viktechs værdier er gennemgående i hele virksomheden

Læs mere

Sikkerhed

I Viktech er sikkkerheden i højsædet

Læs mere
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Sønderjylland
Fyn
Vestjylland

Vores konsulenter

Klik på kortet og se hvilke konsulenter der dækker området

Håndværker vikarer

Vi ansætter og udlejer dygtige håndværkere og teknikere i hele landet. Nogle vil blot sige, at vi er et håndværkervikarbureau. Men det er vi faktisk ikke. I virkeligheden er vi en helt almindelig arbejdsgiver for dygtige håndværkere. For os er de ikke ”vikarer”. De er vores medarbejdere.

Fagligt dygtige håndværkere, klar til at hjælpe
Vores medarbejdere hjælper på de byggeprojekter i landet, hvor der er allermest brug for nogle dygtige og engagerede håndværkere. Man kunne også sige, at vi er en slags alarmcentral, når et byggeprojekt skal reddes. Vores medarbejdere er nemlig klar til at hjælpe, når der er allermest brug for en faglig dygtig håndværker.

Kun glade medarbejdere leverer godt arbejde
Vi er stolte af vores medarbejdere og deres daglige arbejdsindsats. Derfor gør vi alt for at være en god arbejdsgiver – selvom de i deres hverdag arbejder hos vores kunder. Vi sørger altid for, at de har professionelt arbejdstøj og værktøj, men vi sørger også for, at de trives og føler, at de er en del af Viktech. Vi mener nemlig, at kun tilfredse medarbejdere leverer godt arbejde, som ikke mindst resulterer i glade kunder.  

Vi gør meget ud af, at vores medarbejdere har det godt socialt.

Læs mere
Håndværker vikarer

Rekruttering

Har din virksomhed brug for en ny kompetent medarbejder? Vi har mange års erfaring i at rekruttere dygtige faglærte medarbejdere inden for byggeri, industri og energibranchen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den helt rigtige medarbejder til deres virksomhed.

Vi rekrutterer fagfolk inden for byggeri, industri og energibranchen 

Try & Hire
Virksomheder har mulighed for at overtage vores medarbejder efter en indlejningsperiode på kun 12 uger. Med vores ”try & hire” koncept kan vores samarbejdspartner og vores medarbejder prøve hinanden af og få en god fornemmelse for, om de passer sammen.

Opstart & opfølgning
Vores konsulenter sørger for at være med på stedet, når en af vores medarbejdere skal starte op på et nyt projekt af en ny samarbejdspartner. Vi introducerer medarbejderen og samarbejdspartnere for hinanden. Viktech konsulenter sørger for, at vores medarbejder har passende arbejdstøj og sikkerhedsudstyr inden han starter med sit arbejde. Derudover udleverer vi vores medarbejder også sin personlige værktøjskasse med kvalitetsværktøj, så han er klar til at udføre de arbejdsopgaver der venter ham.

Vi følger op på
1. dag
3. dag
14. dag

Når vores medarbejder er startet op, følger vores konsulent op på 3. og 14. arbejdsdag. Han sikrer, at både medarbejderen og samarbejdspartneren er tilfredse og om opgaverne går efter planen. På denne måde sørger vi også for, at vores håndværkere altid har det de skal bruge til at udføre deres arbejde. 

Ansættelsesproces

1

Step 1

Vores kommende medarbejder bliver opmærsom på os

Sociale medier, mund-til-mund, jobportaler, annoncer

2

Step 2

Personen sender sin ansøgning og CV til os

3

Step 3

Vores rekrutteringsafdeling gennemgår ansøgerens faglige og personlige kompetencer

Samtale, kvalifkationer, referencer

4

Step 4

Medarbejderen bliver godkendt til ansættelse hos Viktech

Referencer

For os kan det ikke betale sig at ansætte flere folk, vi får mere ud af at hyre folk ind, når vi skal bruge dem

Det har taget tid at finde hinanden, men over tid har Viktech og Lasse formået at løfte den her opgave til UG

Det giver god fleksibilitet, at vi hurtigt kan mande op med hjælp fra Viktech

Viktech laver en del forskellige arrangementer for os medarbejdere, og dem deltager jeg altid i. Jeg synes, det er fedt at komme ud og lave andre ting med mine kolleger

I really like to work for Viktech here in Denmark. My personal contact person is really friendly and he makes us feel very welcome

Det er fedt, jeg har så stor frihed i jobbet. Jeg har en del forskellige opgaver på pladsen, og det er fedt jeg får mere og mere ansvar