Oversigt

Viktech giver netværk

Leif Rylander, en erfaren elektriker på 57 år, har i syv år boet og arbejdet på Grønland. Da han vender hjem, er Leifs netværk ikke så stort.

Et samarbejde med Viktech har betydet, at han hurtigt kom i job igen og blev en efterspurgt herre. Netop nu er han rigtig glad for han har fået tilbudt fast job hos en af Viktechs kunder.

Det er er snart 30 år siden, at Leif Rylander blev udlært som elektriker. Han har siden arbejdet i mange forskellige firmaer – i kortere og længere tid. Første job var som svend i det firma, hvor han blev udlært. Siden har han arbejdet bl.a. i energiforsyningsselskaber og i syv år på Grønland som kabelmester.
Viktech giver netværk


I 2011, da Leif kommer hjem fra Grønland, vælger han at blive medarbejder bl.a. hos Viktech, så han kan få et netværk, kontakter og jobs efter flere år i udlandet. Det bringer ham bl.a. til Kemp & Lauritzen og flere forskellige afdelinger og virksomheder i Novo Nordisk-koncernen.
Det, som karakteriserer Leifs arbejdsliv, er, at han tit har gået på entrepriser og byggepladser gennem et bureau som Viktech – altså i et midlertidigt job – og bagefter ofte er blevet kontaktet med tilbud om fast job.

3 måneder og et fast job
Det samme er netop sket. Leif har for Viktech været ude på en entreprise for Weibel Installation og er efter blot tre måneder blevet tilbudt fast job med egen firmabil.
”Jeg er i den syvende himmel, for jeg har netop fået tilbudt en fast stilling her hos Weibel. Vi skal til at lave 126 lejligheder i Ballerup, så den entreprise bliver jeg en fast del af”, siger Leif Rylander.
Leif har været hos Viktech siden 2014 og har virkeligt nydt den form for arbejdsliv. Han tilføjer:

"Fordelen ved et bureau som Viktech er, at der er tjek på det hele. Man får god vejledning og alt det værktøj, man skal bruge til at udføre jobbet. Man får også firmatøj og sikkerhedssko, hvis man ikke selv har sko. Samtidig møder man mange interessante mennesker og er på nogle spændende arbejdspladser. Som regel er det større pladser, man går på. Det passer mig perfekt, for jeg kan godt lide at være en del af noget større. At have været med til at skabe et monument i bybilledet."

En af de hurtigste
Leif er i dag 57 år, og hos Weibel har man ikke været i tvivl om, at Leif var en mand, man gerne ville fastansætte, for han er både dygtig og en af de hurtigste. Alder er ingen hæmsko, men bare et tal, mener man hos Weibel. Og samarbejdet lyder til at være et mega-godt match for begge parter. ”Jeg er glad for Weibel. De er meget søde, og her er en rar stemning. Det kunne være lige sådan et sted, jeg kunne tænke mig at blive, indtil jeg går på pension. En dag”, slutter Leif Rylander.

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.