Oversigt

Store forventninger til 2018


Jon Flintholm, direktør, Viktech

2018 tegner til at blive et travlt år i Viktech, hvis resten af året fortsætter som det begyndte. I slutningen af 2017 måtte vi indse, at vores oprindelige hovedkvarter i Risskov ved Aarhus ikke længere kan rumme os, og de planer vi har for 2018 og fremtiden i det hele taget. Derfor har vi været i gang med at indrette os i Viktechs nye hovedkvarter på Runetoften 18 i Aarhus V.

Her slår vi tre afdelinger sammen, som hidtil lå på tre forskellige lokationer i Aarhus; vores Search & Selection-afdeling, vores eksterne lager og vores administration. På vores nye kontor er der både plads til medarbejdere, lager, vækst og øvrige udfoldelsesmuligheder.

I 2017 tilføjede vi to ben til vores forretning, som nu består af følgende forretningsområder:

- Byggeri og industri: Rekruttering og udlejning af faglært bemanding

- Netplanning: Dokumentation, projektering og infrastruktur inden for telekommunikation

- Search & Selection: Rekruttering af funktionærer

Vi har selvfølgelig fokus på at drive og videreudvikle disse områder i 2018, så vi kan fortsætte vores mission om at være den bedste rekrutterings- og projektpartner for vores kunder i Danmark og i udlandet.

En vigtig del af Viktech er vores ekspertise i at levere faglærte håndværkere til byggeri og industri. Som bekendt skorter det på kvalificeret arbejdskraft i Danmark, og derfor har vi i en del år vendt blikket mod udlandet for at være i stand til at levere de efterspurgte kompetencer til de danske projekter. Vi har haft succes med tyske og polske håndværkere, men der er mange andre oplagte markeder i Europa, som har en høj standard blandt faglærte håndværkere. Derfor har vi netop åbnet Viktechs første rekrutteringskontor i Rumænien. Vi oplever nemlig, at rumænske håndværkeres faglige niveau er i topklasse, og samtidig er der mange af dem, der gerne vil arbejde i Danmark.

Vi har flere spændende projekter i støbeskeen, som vi vil løfte sløret for løbende. Men en ting er, hvad der sker i Viktech, en anden er, hvad der sker i verden rundt om os. Derfor har vi bedt tre repræsentanter fra hver deres del af byggebranchen dele deres forventninger til 2018. De giver også et par råd med på vejen til danske entreprenør- og håndværksvirksomheder. 

Jon Flintholm, Direktør i Viktech

 

Læs eksperternes forventninger til 2018 her
Bo Sandberg, Dansk Byggeri.
Niels Jørgen Hansen, TEKNIQ.
Ole Draborg, Danske Malermestre.

 

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.