Oversigt

Sådan blev jeg formand

Det var mening, at David Frømming kun skulle være i Viktech i et par måneder. Men spændende opgaver, mere ansvar og et godt forhold til konsulenten fik ham til at ændre mening, og David har nu været en del af Viktechs bemanding i næsten 1,5 år.


Stort projekt med ekstra ansvar
”Jeg har været heldig og haft mulighed for at arbejde på nogle spændende projekter”, forklarer David.

Lige nu er David i gang med et omfattende renoveringsprojekt på en stor bygning, hvor der har været ildebrand. Kunden som han arbejder for specialiserer sig inden for brandskader og forsikringsskader. Da de fik opgaven stod de manglede nogle ekstra tømrere til projektet og valgte derfor at kontakte Viktech og bede om assistance.

”Det er en bygning på fire etager på Strøget i København. Der har været rigtig meget arbejde med nedrivning og genopbygning, og vi har været i gang siden marts sidste år”, fortæller David.

Med de mange tømreropgaver fulgte der også ekstra ansvar. Da han startede på projektet besluttede kunden at udnævne ham til formand på byggepladsen. Det blev Davids ansvar at uddelegere og koordinere opgaver for de mange tømrere, der arbejder på pladsen.

”Det er kæmpe fornøjelse. Jeg har tidligere haft lignende opgaver men aldrig i dette omfang. Rollen som formand har betydet, at jeg har haft mulighed for at afprøve nye ting og udvikle mig professionelt. Det er en spændende ting at skrive på sit CV”, uddyber David.

 

David har også lavet en masse ombygningsarbejde, siden han startede i Viktech og har bl.a. været med til at ombygge Hennes & Mauritz butikken, der også ligger på Strøget. Der arbejdede han med forskellige ting bl.a. gipslofter, gipsvægge og skæring af lampehuller.

”Det bedste af det hele er nok, at jeg kommer ud til forskellige og lærer pladserne og kunderne at kende. Netværk er rigtig vigtig i min branche, og som tømrer i Viktech møder jeg nye mennesker næsten hver dag”, fortæller David.

 


Venner med konsulenten
Men det er ikke kun opgaverne, som David er tilfreds med. Han fortæller også, at han med sin konsulent har opbygget et perfekt samarbejdsforhold, hvor der både er plads til at tale om kommende projekter og få drukket en øl eller to efter arbejde.

”Vi er blevet gode venner, og vi har et meget afslappet forhold til hinanden. Til julefrokosten endte vi med at tage på bar sammen og have det rigtig sjovt. Det fortæller jo alt”, forklarer David.

Han fortæller også, at man i Viktech altid kan regne med, at der bliver sørget for arbejdstøj, det rette værktøj, og at der generelt er styr på de praktiske sager. Hvis han mangler noget, kontakter han sin konsulent Alexander, der altid gør sit bedste for at imødekomme hans krav. Det gør tingene en del enklere for ham, for så behøver han kun at fokusere på sit arbejde.

”Hos Viktech føler man sig værdsat som medarbejder, og der bliver taget hånd om en. Det motiverer mig bare til at arbejde endnu hårdere”, forklarer David.

 

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.