Oversigt

Renovering af Aalborgs Friluftsbad: ”Viktechs tømrere blev en del af vores team fra dag ét”

Da bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard stod og manglede ekstra tømrere til renovering af Friluftsbadet i Aalborg, kontaktede de Viktech. Det omfattende og krævende projekt krævede nogle dygtige tømrere, der kunne følge med og samarbejde med de øvrige håndværkere på projektet. Viktechs bemanding viste sig hurtigt at være en stor hjælp og blev en del af teamet fra dag ét.


Vigtigt projekt for aalborgenserne

Når man lander et stort projekt, der har en kæmpe betydning for byens befolkning er det vigtigt, at man kan levere varen til tiden og samtidig sørge for, at det bliver udført ordentligt. Friluftsbadet i Aalborg er aalborgensernes eneste gode udendørs bademulighed inden for en radius af 40 kilometer. Det 165.000 kvadratmeter store område skal derfor omdannes til en fjordpark, der kan bruges året rundt til diverse vand- og naturaktiviteter.

For Aalborg Kommune er projektet særlig vigtigt, da det i fremtiden vil tilbyde byens indbyggere et fristed med masser af aktiviteter i naturen. Til selve projektet er der investeret millioner, og Aalborg Kommune har inddraget borgere og foreningsliv i udviklingen af friluftsbadet.

”Aalborgs nye friluftsbad er et kæmpe stort projekt, hvor der holdes fokus på mange områder. Der bliver bl.a. bygget 11 nye huse til forskellige aktiviteter samt nye træbroer, depoter og bassiner. Udfordringen ligger i, at alt i området er beklædt med hårdttræ, der skal bores og skures i. Det tager rigtig lang tid. Når projektet er færdigt, så har vi brugt 100.000 rustfrie skruer og 250-300 tons træ. Det fortæller lidt om, hvor stort projektet er”, forklarer Frede Holm Madsen, der er formand på projektet.

 


Aalborgs borgmester tilfreds
Han fortæller også, at det var vigtigt, at Viktech sendte nogle erfarne tømrere, der var fleksible og selvstændige. Til projektet var der brug for nogle håndværkere, der havde erfaring med lignende opgaver og som hurtigt kunne tilpasse sig MT Højgaards arbejdskultur.

”Jeg bad om nogle tømrere, der var fleksible og selvstændige og som var gode til at sætte sig hurtigt ind i projektet og hvad der kræves af dem”, fortæller Frede.

Samarbejdet med Viktechs tømrere har ifølge Frede fungeret rigtig godt, og han fortæller, at Viktech på netop dette punkt har leveret varen.

”Viktechs tømrere har arbejdet rigtig professionelt. De har været gode til at lytte og samarbejde, og de vidste præcis, hvordan tingene skulle gøres. De blev en del af vores team fra dag ét. Det gjorde min arbejdsdag en del nemmere, da jeg ikke behøvede at bekymre mig om arbejdet blev udført korrekt”, uddyber Frede.

For MT Højgaard er kvalitet det allervigtigste. Det betyder, at der altid er fokus på, at det er nogle kvalitetsbevidste håndværkere, de får med ud på en plads. For Frede har det været særligt tilfredsstillende, at byens borgmester har rost deres indsats.

”Det er enormt dejligt at høre borgmesteren fortælle, at håndværkerne har været hurtige og effektive, og at han er meget tilfreds. Vi har arbejdet rigtig hårdt og har prøvet at yde den bedst mulige service”, fortæller Frede.

 


Viktech medarbejdere Rene og Allan klør på

Viktech tilbyder mere end bare gode håndværkere
For Frede har det betydet meget, at han havde mulighed for at holde jævnlig kontakt med en fast Viktech konsulent, hvis han havde spørgsmål eller brug for noget ekstra hjælp. Viktechs fleksibilitet var meget tiltalende for ham, da det tilbød ham tryghed i forhold til ansættelse af håndværkere. Med et stort projekt som dette var det meget betryggende at vide, at han ikke behøvede at bekymre sig om praktiske ting som f.eks. værktøj og arbejdstøj. Han sparede både tid og ressourcer og kunne derfor koncentrere sig om selve projektet.

”At projektet er blevet en stor succes skyldes helt sikkert også, at Viktech tilbød mig meget mere end gode håndværkere. De aflastede på forskellige praktiske områder og konsulenten gjorde sit bedste for at imødekomme mine krav”, fortæller Frede.

 


Formand på pladsen med Viktech konsulent Micky Malling

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.