Oversigt

Nyhed fra Viktech

Som noget nyt tilbyder Viktech nu alle vores samarbejdspartnere leje af en trailer inklusiv et sprøjtespartelanlæg, når du lejer en maler hos os. Vi sørger allerede for, at vores medarbejdere stiller første dag i arbejdstøj med en værktøjskasse, der matcher opgaven, og muligheden for at leje en firmabil foreligger selvfølgelig som altid. Nu kan vores malere derfor dukke op den første dag på et projekt fuldt udstyret med firmabil og en trailer med sprøjtespartelanlæg. Når du lejer en maler hos Viktech, kan du derfor stole trygt på, at vi er klar til at gå i gang med opgaven med det samme.

”Vi er glade for, at vi kan gøre det endnu lettere for vores samarbejdspartnere, når de lejer malere hos Viktech. Vi er altid på udkig efter at gøre hverdagen endnu lettere for vores kunder og med den nye trailer med sprøjtespartelanlægget kan spartelarbejdet som regel udføres på den halve tid” udtaler Jon Flintholm.

 

I Viktech har vi ca. 200 faglærte malere ansat, som vores samarbejdspartnere kan leje ind til både store og små maleropgaver i hele landet. De hjælper dagligt med opgaver indenfor:

  • Nybyg: spartel/sprøjtespartel, slibning, opsætning af filt, male/sprøjtemale
  • Renovering: maling af vinduer, facader, træværk, almindelige vægge og loft
  • Flyttelejligheder: Maling af vægge, loft, karme og døre, samt udbedring af skader bl.a. spartling af filt
  • Service og spjæld: Vinduer, facader, reparationer

 

Derfor kan vi tilbyde medarbejdere, som passer til dit projekt uanset omfanget. Så har du brug for at leje en maler, med eller uden sprøjtespartelanlæg, så ring til os med det samme på 70209043

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.