Oversigt

Hos Viktech er man ikke bare endnu en kunde

Thomas Nygaard ejer tømrerfirmaet TNyByg, hvor han beskæftiger sig med en bred portefølje af tømreropgaver for bl.a. kunder, der har brug for ekstra hjælp, når de er i gang med store projekter. For Thomas har et samarbejde med Viktech betydet, at han har mulighed for at arbejde på flere projekter på en gang og tilbyde sine kunder service inden for andre håndværkerfag, når der har været behov for det.

 

Godt samarbejde med konsulenten
For Thomas er ingen opgaver for store eller for små, og han trives med lidt variation, når han er ude hos en kunde. Mange af Thomas’ opgaver består af at udføre og følge op på alt slags arbejde, som hans kunder ikke har tid til at klare. Netop derfor finder han samarbejdet med Viktech særligt tiltalende.

”Vi beskæftiger os med alt slags arbejde inden for byggebranchen. Jeg er selv tømrer og mine primære opgaver er at udføre arbejde inden for det fag. Sommetider er der f.eks. brug for en murer eller en elektriker, og så er det jo dejligt, at jeg kan få noget assistance fra Viktech”, fortæller Thomas.

Det betyder, at han kan få dækket alle de behov, som hans kunder har uden at skulle selv bøvle med at finde de rette håndværkere. Et godt samarbejdsforhold med hans Viktech konsulent Christian spiller derfor en særdeles vigtig rolle.

 

 Thomas Nygaard, ejer af TNyByg
”Det er enormt vigtigt for mig, at jeg får nogle håndværkere, som er professionelle, og som jeg kan regne med. Jeg er meget kvalitetsbevidst, og jeg ønsker at tilbyde mine kunder den bedst mulige service. Det er derfor rart, at jeg har en fast kontaktperson, som jeg kan ringe til og fortælle præcis, hvilken slags håndværker jeg skal bruge i stedet for at komme ind i et kundesystem og tale med en, der ikke har sat sig ind i hele situationen”, uddyber Thomas.


I trygge hænder
For Thomas er det også en kæmpe fordel, at håndværkerne kommer i arbejdstøj og med en værktøjskasse, da han dermed sparer tid og ressourcer og kan i stedet fokusere på sine kunder og sin virksomhed. Derudover finder han Viktechs fleksible Try&Hire ordning som en særlig bonus, da han på den måde kan sikre sig, at det er den helt rette håndværker, han får med ud til en kunde.

Han fortæller også, at Viktechs jævnlige opfølgning på projekterne gør hele samarbejdsprocessen nemmere, fordi han har en mulighed for at komme med noget feedback. En åben dialog er vigtig for Thomas, da han mener, at man således kan forbedre samarbejdet yderligere.

”Hvis der er noget, som jeg er tilfreds eller utilfreds med, så er det dejligt, at der er mulighed for at ringe og fortælle om det. De er professionelle og tager gerne imod konstruktiv kritik. Hvis der har været noget, som jeg var utilfreds med, så retter de hurtigt op på fejlen. Det finder jeg meget betryggende”, afslutter Thomas.

 

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.