Oversigt

Flyvende start for Viktechs nye rekrutteringsafdeling

Viktech Search & Selection er kommet rigtig godt fra start og har allerede hjulpet virksomheder over hele Danmark med at finde nye nøglemedarbejdere.

I starten af året åbnede Viktech dørene for den nye rekrutteringsafdeling, som fysisk har til huse på Åbogade i Aarhus. Med udvidelsen indtager Viktech også nye territorier, der dog supplerer Viktechs kerneforretning, som er ansættelse og udlejning af håndværkere. Den nye afdeling er nemlig til for at finde og matche kvalificerede medarbejdere med virksomheder inden for alle brancher. Dermed kan Viktech nu også tilbyde rekruttering af fagkompetente medarbejdere på funktionær-, specialist- og lederniveau.


SYNERGIER OG NETVÆRK
Allerede få måneder efter opstart har Viktech Search & Selection hjulpet en række danske virksomheder med at finde de rigtige medarbejdere. Stillingsbetegnelserne tæller f.eks. teknisk projektleder, softwarespecialist, bogholder, lagerchef, salgskoordinator, operations manager og driftsansvarlig. De nye medarbejdere er i dag ansat eller klar til at påbegynde ansættelser i bl.a. ED-data A/S, Citelum Denmark, Fritz Schur Energy A/S, Obton A/S, Nopa Nordic, Stofa og Rheinzink Danmark A/S.

 At succesen efter så kort tid er til at tage og føle på, skyldes ifølge Winnie Rechnagel, der er Head of Search, at rekrutteringsafdelingen trækker på synergierne imellem Viktechs store netværk og Search & Selectionspecialisternes erfaring og tilgang til processer, kandidater og marked. Maja Gaunholm, der er Recruiting Researcher, supplerer, at Viktech Search & Selection lægger vægt på grundighed hele vejen igennem rekrutteringsprocessen, og at netop den tilgang er med til at sikre, ikke blot den rigtige faglige profil til jobbet, men også det rigtige match imellem kandidatens personlighed og virksomheden.

 Search & Selection-specialisterne i den nye rekrutteringsafdeling er alle erfarne inden for feltet og er ansat på grund af deres store viden og deres tilgang, som passer perfekt ind i Viktechs værdisæt.

 

 

HVAD SIGER KUNDERNE?
Rheinzink Danmark A/S valgte Viktech

Rheinzink Danmark A/S er en af de kunder, som Viktech Search & Selection har hjulpet med at finde den rigtige medarbejder. Rheinzink har hovedkontor i Brabrand ved Aarhus og handler med zink til bl.a. tag- og facadesystemer. Virksomheden havde brug for en ny medarbejder – denne gang i skikkelse af en ny bogholder/direktionsassistent.

Rheinzink tæller i dag ti travle medarbejdere, som står for salg og rådgivning til det danske zinkmarked. Da de ikke selv i udgangspunktet er rustet til at håndtere rekrutteringsprocesser, tog de kontakt til Klaus Rønne, som er Headhunter i Viktech Search & Selection. Pia Nørgaard, som er salgschef hos Rheinzink, fortæller:

“Vi har ikke den fornødne kompetence internt i virksomheden til selv at køre ansættelsesprocesser. Det er vigtigt for os at vælge en professionel rekrutteringspartner, som forstår vores virksomhed og vores behov. Derfor har vi valgt Viktech.”


VIKTECH REKRUTTERER MENNESKER
Rheinzink var meget opsat på at ansætte en medarbejder, der passer socialt ind i virksomheden. I Pias øjne, er det faktum, at mennesket er i centrum for en succesfuld rekruttering, netop en af Viktech Search & Selections helt store styrker:

“At man passer ind i vores virksomhed som menneske er næsten det vigtigste. Det faglige kan man bygge på, hvorimod personlighed og indstilling er sværere at rokke ved. Viktech er rigtig gode til at forstå, hvad vi er på udkig efter – nogle gange også før vi selv har sat ord på det. Det er en hjælp i vores travle hverdag, at have den sparring!”

Rheinzink har tidligere benyttet andre rekrutteringsfirmaer, men de har ikke været ude for den samme grundige tilgang og den samme fokus på hele processen, som Viktech leverer. Det har været en gave for Pia, at Klaus har været med helt fra begyndelsen, har afkodet virksomhedens behov, formuleret en jobannonce, afholdt samtaler med et større felt, for til sidst at præsentere topkandidaterne for Rheinzink. Ifølge Pia mestrer Viktech den svære balance det er på den ene side at varetage en opgave, som Rheinzink ikke selv har ressourcer til, samtidig med at Rheinzink føler den nødvendige grad af involvering igennem processen:

 “Vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem hos Viktech. Klaus lever sig ind i vores udfordringer, tager ejerskab over rekrutteringsprocessen, men inddrager os undervejs.”

 Klaus Rønne tilføjer:

“Det er sådan vi arbejder. Vi skal være en hjælp for vores kunder og de skal føle, at de trygt kan overlade ansvaret til Viktech.”

Den rigtige kandidat er blevet ansat, og Rheinzink glæder sig til at modtage deres nye kollega. I den første ansættelsestid er Viktech stadig med på sidelinjen og afholder opfølgende samtaler med både virksomhed og medarbejder. 

Tillykke til både Rheinzink og deres nye kollega!

 

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.