Oversigt

Flyttelæsset kommer altid til tiden

Som maler er vi altid sidste hold på en byggeplads og får tit at vide, at nu skal vi rubbe neglene, for flyttelæsset er på vej. Hos Viktech kan vi med dags varsel få ekstra hjælp, så vi kommer i mål til tiden.

Hos Malerfirmaet Kjøller-Jensen ApS ved man, at det kan være lidt af en udfordring at være den sidste håndværker på pladsen – og det er man jo altid som malerfirma. Når murer, elektriker og blikkenslager er færdig, rykker maleren ind. Er nogle af håndværkerne forsinkede med deres arbejde, kommer maleren til senere end forventet – og på den måde kan det godt blive lidt snert og presset med tiden. Jacob Kjøller-Jensen fortæller:

“Vi får ind imellem at vide, at nu må vi rubbe neglene, for flyttebilen er på vej. Tit har vi fået adgang til pladsen senere end forventet, men der er stadig en forventning om, at vi da afleverer til tiden. Og det skal vi også. Det er især her, at Viktech kommer ind i billedet. Vi kan kontakte dem, og dagen efter møder ekstra mandskab ind, så vi kommer i mål til tiden”.

Viktech vælger med omhu

For dem er Viktech en god samarbejdspartner. Når opgaverne maser sig på, ringer Jacob til hans faste kontakt Vibeke Sommer hos Viktech.

“Vibeke kender mig, min virksomhed og de udfordringer, vi står over for, rigtig godt. Hun ved, hvilke medarbejdere jeg har brug for, og hvad jeg forventer af dem. Siden sidste sommer har vi arbejdet fast sammen. Og jeg mener virkelig samarbejde. Vibeke skubber ikke bare tilfældige medarbejdere afsted til mig, men vælger dem, der præcis matcher jobbet. Den forståelse og ikke mindst respekt for mit arbejde og mine deadlines sætter jeg stor pris på, og det gør, at vores samarbejde fortsætter”.

 

Mandskab klar dagen efter

For malerfirmaet er det at bruge Viktech en god, holdbar og ikke mindst fleksibel løsning. I dag har man en såkaldt samhandelsaftale, hvilket betyder, at alle formalia og det kontraktmæssige grundlag for samarbejdet er handlet af. Når de har brug for ekstra mandskab, er det bare at kontakte Viktech – og næste dag kan mandskabet som regel være klar.

Natalie van Sittert, som vi tidligere har skrevet om i dette magasin, er en ung kvinde fra Sydafrika, der er ansat hos Viktech, og som er fast hos Jacob, når han har brug for ekstra hjælp.

Natalie er et af de rareste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hun er dygtig til sit arbejde og meget flittig. Og det kendetegner faktisk de folk, jeg får fra Viktech. Kvaliteten er i orden, og derfor er det en nem og hurtig løsning på et akut problem.

 

Stolt i jobbet

Udover tilkaldehjælpen fra Viktechs medarbejdere har Jacob Kjøller-Jensen i dag otte medarbejdere, hvoraf de fleste er fastansatte. Halvdelen er faktisk folk af anden etnisk herkomst, som Jacob har fået anvist gennem Rudersdal Kommune. Denne gruppe medarbejdere kan typisk ikke så meget dansk i starten, men de går på skole og vil virkelig gerne lære og bidrage. Jacob fortæller:

“Det kræver indledningsvist nok lidt mere af mig at få folk godt integreret og ’med ombord’, men alle er flittige, dygtige og har den helt rigtige indstilling. De er superloyale, møder altid op og skal nærmest beordres til at tage en pause. Det er lidt ligesom den gamle skole – som med vores bedsteforældre – hvor man var stolt i jobbet og gerne ville gøre sit allerbedste”.

Jacob startede sit firma i 2006, og efter en rolig start de første par år er det år for år bare gået stærkere og blevet større. Derfor er kombinationen af egne otte medarbejdere og muligheden for at tilkalde ekstra folk fra Viktech en god og fleksibel løsning, der kan sikre, at firmaet altid kommer i mål til aftalt tid.

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.