Oversigt

Få en mere fleksibel og rentabel virksomhed når...

Få en mere fleksibel og rentabel virksomhed når...

 

dine faste medarbejdere ikke slår til…

Opgaverne hober sig op og det er en daglig kamp at få puslespillet til at gå op. Du har brug for en ”tilkalde-ordning”, så du hurtigt kan øge din virksomheds kapacitet.

 

du skal bemande meget store projekter...

Sig bare ja til spændende projekter som er større end din nuværende kapacitet kan håndtere. Lej dig til nye faglærte medarbejdere hos Viktech – så kommer du sikkert i mål – også med de helt store projekter.

 

der er for langt til byggepladsen...

Dine opgaver ligger langt fra din virksomhed – derfor kan du have brug for medarbejdere, der bor tæt på den pågældende byggeplads. Derved bliver du mere konkurrencedygtig uden de høje kørselsomkostninger.

 

det spidser til og dagbøderne truer...

Et større projekt nærmer sig faretruende en deadline. En overskridelse vil medføre dagbøder. Viktech kan være den optimale løsning, når du oplever spidsbelastning på byggepladsen.

 

du mangler andre typer af medarbejdere...

Din virksomhed løber ind i opgaver, som kræver særlige faglige eller personlige færdigheder, som din nuværende arbejdsstyrke ikke umiddelbart kan honorere.

 

du mangler faglige kompetencer...

Vores medarbejdere er kompetente, faglærte og altid opdaterede på nye arbejdsmetoder. Vi hjælper med at finde dem, der supplerer dit team bedst muligt, når du mangler den fornødne faglige ekspertise inden for byggeri.

Virksomhed

Medarbejder

Vil du vide holde dig opdateret om Viktech?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få spændende nyheder om os, vores branche og om hvordan vi i hverdagen hjælper samarbejdspartnere.

Vi sender vores nyhedsmail én gang om måneden.

Vi sender dig vores aktuelle jobtilbud.

Vi har noget for alle inden for byggeriet og industrien – i hele Danmark.

Vores jobmail udkommer hver uge og du kan altid afmelde dig, hvis dit behov skulle ændre sig.