Håndværker i Viktech

Medarbejder i Viktech

Viktech er arbejdsgiveren for dygtige og faglig stolte håndværkere. Som vores medarbejder tilbyder vi dig afvekslende arbejdsopgaver, som passer til dig og dine faglige kvalifikationer. Du får din egen kontaktperson, som er med dig ved opstarten og som holder øje med at du trives.

Hos os får du professionelt arbejdstøj og værktøj, så du kan udføre dine arbejdsopgaver ordentligt. Derudover lægger vi i Viktech også vægt på din sociale trivsel og inviterer dig derfor regelmæssigt til sociale arrangementer, som f.eks. sommerfester og julefrokoster. 

Bliv medarbejder

Bliv medarbejder

Socialt Miljø

Sociale arrangementer og faglig trivsel
Vi holder regelmæssigt sociale arrangementer for vores medarbejdere, f.eks. sommerfester, julefrokoster og andre hyggelige sammenkomster blandt Viktech kollegaer.

Læs mere om aktuelle medarbejder arrangementer her

 

Til vores medarbejderes trivsel hører også, at de kan udvikle sig fagligt. Derfor sørger vi for kurser og videreuddannelser i håndværksfagene. For os hører det med til, at vores medarbejdere trives og er klædt godt på til deres arbejdsopgaver. Det er særligt inden for el- og industrifagene, hvor vi sørger for kurser, videreuddannelse og certificeringer.   

Socialt Miljø

Ansættelsesproces

1

Step 1

Vores kommende medarbejder bliver opmærsom på os

Sociale medier, mund-til-mund, jobportaler, annoncer

2

Step 2

Personen sender sin ansøgning og CV til os

3

Step 3

Vores rekrutteringsafdeling gennemgår ansøgerens faglige og personlige kompetencer

Samatale, kvalifkationer, referencer

4

Step 4

Medarbejderen bliver godkendt til ansættelse hos Viktech

Ledige jobs

Målrettet salgs- og rekrutteringskonsulent til attraktiv stilling i Tåstrup
Viktech søger en udadvendt rekrutteringskonsulent til vores interne salgs- og rekrutteringsafdeling i Tåstrup, hvor du bliver del af et professionelt hold, som finder de bedste medarbejdere på et presset marked. Vi søger en udadvendt, positiv og engageret person til rekruttering af håndværkere. Du skal være indstillet på at sidde på kontoret fra 8-16, bruge meget af tiden på at ringe ud til potentielle kandidater og følge ordren til dørs.
Taastrup - 08.02.19
Vi søger serviceelektriker til fast stilling i Sydsjælland.
For lokalt forankret el-installatør søger vi hurtigst muligt en serviceelektriker til større og mindre serviceopgaver i Sydsjælland. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med henblik på fastansættelse.
Sjælland - 04.02.19
Dygtige smede søges til montør opgaver i Silkeborg og omegn. – med henblik på fastansættelse
Viktech søger i øjeblikket dygtige smede til at arbejde i produktionen og som montører hos en af vores faste samarbejdspartnere igennem mange år. Virksomheden er en gammel familievirksomhed beliggende i Silkeborg, som er kendt for høj kvalitet i deres arbejde. Der er en uformel tone og et godt sammenhold i mandskabet, som både består af nuværende og tidligere Viktech medarbejdere.
Silkeborg - 29.01.19
Serviceelektriker, Nordsjælland
Viktech søger hurtigst muligt en alsidig serviceelektriker der har lyst til at servicere privat- og erhvervskunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Du bliver en del af en lokal el-installatør og er med til at sikre komfort og tryghed i dagligdagen gennem automatisk lystænding til opsætning af trådløst internet samt tyverialarmer. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med servicevogn og stillingen er med henblik på fastansættelse.
Nordsjælland - 18.02.19

Vi Har 225 Ledige Jobs