Håndværker i Viktech

Medarbejder i Viktech

Viktech er arbejdsgiveren for dygtige og faglig stolte håndværkere. Som vores medarbejder tilbyder vi dig afvekslende arbejdsopgaver, som passer til dig og dine faglige kvalifikationer. Du får din egen kontaktperson, som er med dig ved opstarten og som holder øje med at du trives.

Hos os får du professionelt arbejdstøj og værktøj, så du kan udføre dine arbejdsopgaver ordentligt. Derudover lægger vi i Viktech også vægt på din sociale trivsel og inviterer dig derfor regelmæssigt til sociale arrangementer, som f.eks. sommerfester og julefrokoster. 

Bliv medarbejder

Bliv medarbejder

Socialt Miljø

Sociale arrangementer og faglig trivsel
Vi holder regelmæssigt sociale arrangementer for vores medarbejdere, f.eks. sommerfester, julefrokoster og andre hyggelige sammenkomster blandt Viktech kollegaer.

Læs mere om aktuelle medarbejder arrangementer her

 

Til vores medarbejderes trivsel hører også, at de kan udvikle sig fagligt. Derfor sørger vi for kurser og videreuddannelser i håndværksfagene. For os hører det med til, at vores medarbejdere trives og er klædt godt på til deres arbejdsopgaver. Det er særligt inden for el- og industrifagene, hvor vi sørger for kurser, videreuddannelse og certificeringer.   

Socialt Miljø

Ansættelsesproces

1

Step 1

Vores kommende medarbejder bliver opmærsom på os

Sociale medier, mund-til-mund, jobportaler, annoncer

2

Step 2

Personen sender sin ansøgning og CV til os

3

Step 3

Vores rekrutteringsafdeling gennemgår ansøgerens faglige og personlige kompetencer

Samatale, kvalifkationer, referencer

4

Step 4

Medarbejderen bliver godkendt til ansættelse hos Viktech

Ledige jobs

Pladsmand til Ålborg
Viktech søger hurtigst muligt en pladsmand til allround oprydningsarbejde på en stor byggeplads. I første omgang vil arbejdspladsen være et stort nybyggeri i Ålborg. Opgaverne indebærer bl.a. kørsel med Manitou, modtagelse af materialer, samt oprydning og assistance til vores faglærte tømrere. Der er tale om en fuldtidsstilling.
Aalborg - 14.12.18
Viktech søger elektriker til en fast stilling i Hvidovre
Vi søger en erfaren elektriker, der ikke er bange for at arbejde udendørs og som har lyst til at arbejde med gadebelysning og tavler. Vi tilbyder dig desuden et vederlagsfrit LAUS-kursus, hvis du ikke allerede er i besiddelse af et. Derudover vil det være en fordel, men ikke noget krav, hvis du er i besiddelse af kurset: Vejen som arbejdsplads.
Hvidovre - 12.12.18
Pladsmand til Brabrand
Viktech har rigtigt travlt og vi søger nu for en kunde en pladsmand til alsidigt oprydningsarbejde på en større byggeplads. I første omgang vil arbejdspladsen være et stort nybyggeri i Brabrand og opgaverne indebærer bl.a. modtagelse af materialer, oprydning og assistance til vores faglærte tømrere på pladsen. Der er tale om en fuldtidsstilling.
Brabrand - 11.12.18
Tømrer/ufaglært til Højbjerg
Viktech har rigtigt travlt og vi søger nu for en kunde en ufaglært/tømrer til alsidigt oprydningsarbejde på en stor byggeplads. I første omgang vil arbejdspladsen være et stort nybyggeri i Højbjerg og opgaverne indebærer bl.a. kørsel med Manitou, modtagelse af materialer, oprydning og assistance til vores faglærte tømrere.
Højbjerg - 04.12.18

Vi Har 207 Ledige Jobs